Meest recente nieuws

11/11/15 -  Filmmatinee met de dames van 6 hoog

Gezellig naar de film in deze donkere wintermaanden en meteen het goede doel steunen. Dat is de insteek van de Filmmatinee, die Soroptimistclub Leiden Aurora zondag 22 november organiseert in het Kijkhuis.

Gedraaid wordt Les femmes du 6ème étage met rollen van onder andere Jean-Louis Joubert (Potiche), Carmen Maura (Volver) en Lola Duenas (Yo, también), die zich afspeelt in het Parijs van de jaren zestig. Een vrolijke en romantische feel good film, maar wel een met een boodschap.

 

De Filmmatinee is in het Kijkhuis Leiden, Vrouwenkerksteeg 10, 2312WS Leiden. Om 11.00 uur is ontvangst met een kop koffie/thee met wat erbij, na afloop worden de bezoekers getrakteerd op een drankje en een hapje. De entree is €17,50 p.p (incl. consumpties).

De hele opbrengst is bestemd voor het studiefonds Rie Kamma, een onderdeel van de Stichting dr. F.C. Kamma Nederland, die de bouw van meisjesinternaten in West-Papua steunt. Vanuit deze internaten kunnen kansarme Papuameisjes vervolgopleidingen volgen. Daarmee kunnen zij bijdragen aan de vorming van een middenkader vanuit de oorspronkelijke bevolking, die als minderheid wordt behandeld.

Aanmelden kan via e-mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (geef naam en het gewenste aantal kaarten op). De aanmelding is definitief als het verschuldigde bedrag is gestort op rek. nr NL57 INGB 0006 6133 27 t.n.v. Soroptimistclub Leiden Aurora.

 


30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article
Blog uit club ...

Action on Armed Violence in Liberia


Download

Magazine voor
Soroptimisten in
Netherland, Suriname
en Curaçao

 

Laatste tweets