Meest recente nieuws

03/06/16 -  Ervaar “De Geboorte van een Musicus”

In “De Geboorte van een Musicus” wordt u meegenomen in de muzikale ontwikkeling van het jongste kind tot vroeg-adolescent. U zult, samen met de kinderen, zelf actief ervaren hoe het is om als 4-jarige bezig te zijn met de oerbeginselen van het muziek maken.

Soroptimistclub Zaanstreek organiseert in De Vermaning te Zaandam op vrijdag 10 juni 2016, ter gelegenheid van haar 60 jarig bestaan, dit unieke muziek evenement in samenwerking met Muziek Maakt School. Klik hier voor de agenda.

Hoogtepunt van de avond zal de wereld première zijn van “ALEX”.

“ALEX” is de titel van een korte documentaire over de 11-jarige cellist Alex Sao uit Poelenburg en zijn cellodocent Mariette Gort. Het laat de ontdekking van uitzonderlijk talent zien en wat dat met het kind en zijn omgeving doet. De filmmakers zullen aanwezig zijn en de avond zal feestelijk worden afgesloten met een optreden van de twee hoofdrolspelers uit de film “Een musicus is geboren!”

 

Informatie en inschrijven

De locatie is De Vermaning, Westzijde 80 te Zaandam.

Het programma start op 10 juni om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur, vanaf 19.30 bent u van harte welkom.

De toegang is gratis, na afloop van het concert wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het project. Graag vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Muziek Maakt School

Muziek maakt slim. Je leert abstracter te denken en je beter te concentreren. Wat sport is voor het lichaam is muziek voor de geest.

Met het project “Muziek Maakt School” zorgt Muziekschool Fluxus dat kinderen van basisscholen in de Zaanstreek in contact komen met muziek via de Rajakymoes!-methode. Via deze methode leren de kinderen niet alleen muziek te maken, maar vooral hun eigen persoonlijke talenten en hun persoonlijkheid te ontdekken en te ontwikkelen.

De opbrengst van deze avond gaat naar het project 'Muziek Maakt School'. Soroptimistclub Zaanstreek zet zich in voor dit project en sponsort de muziekinstrumenten voor de leerlingen van basisschool De Lindenboom in Koog aan de Zaan.

Klik hier voor de poster.


30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article
Blog uit club ...

Action on Armed Violence in Liberia


Download

Magazine voor
Soroptimisten in
Netherland, Suriname
en Curaçao

 

Laatste tweets