Meest recente nieuws

03/02/17 -  Hockey Holiday - Gooisch familietoernooi voor St Het Vergeten Kind op 15 juli

Soroptimistclub Bussum e.o., Lionsclub Huizen en de Gooische Hockeyclub organiseren op zaterdag 15 juli 2017, vlak voor de zomervakantie, het Hockey Holiday familiehockey toernooi ten bate van Stichting Het Vergeten Kind. Deze Stichting verzorgt (onder meer) zomervakanties voor kinderen die dat vanuit thuis niet meekrijgen. En 'thuis' is vaak al een crisisopvang of kindertehuis.

Het toernooi is bij de Gooische Hockeyclub in Bussum en je hoeft helemaal niet (goed) te kunnen hockeyen, want gezelligheid en het goede doel staan voorop. Je speelt met 5 spelers in een team. Soroptimistclub Bussum e.o. en Lions club zetten zich in voor maatschappelijk relevante doelen. Door samen te werken, bereiken de clubs via hun achterban het hele Gooi.

Meld je aan op de Hockey Holiday pagina op Facebook!

Stichting Het Vergeten Kind

Zomervakantie is voor veel kinderen een fijne tijd. Even zes weken geen school, maar lekker buitenspelen, dagjes uit of een zonnige vakantie. Voor ruim 50.000 kinderen in Nederland zijn deze zes weken geen fijne tijd. Voor hen is het zes weken ‘uitzitten’, totdat zij weer naar school mogen. Er is geen geld voor vakantie. Voor € 400 per kind hebben deze kinderen via Stichting Het Vergeten Kind ook een week écht vakantie. Zie www.hetvergetenkind.nl


30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article
Blog uit club ...

Action on Armed Violence in Liberia


Download

Magazine voor
Soroptimisten in
Netherland, Suriname
en Curaçao

 

Laatste tweets