Meest recente nieuws

24/11/15 -  Veenendaalse kroegenbridgedrive 2015: 7000 euro voor goede doel

De 17e Veenendaalse Kroegenbridgedrive van Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o. heeft zaterdag 7 november een netto bedrag van 7.000 euro opgeleverd. Een recordbedrag dat evenredig is verdeeld over de Stichting ‘Inloophuis Veenendaal’ en de Stichting Muziekonderwijs Rhenen.  

 Het Inloophuis in Veenendaal moet zijn deuren nog openen en wil dienen als ontmoetingsplek bieden voor iedereen in en om Veenendaal die met de ziekte kanker wordt of is geconfronteerd. In het Inloophuis ontmoet je elkaar voor morele steun of praktische hulp. Het is een plek om je verhaal te doen, vragen te stellen, even tot rust te komen, afleiding te zoeken of te leren omgaan met de gevolgen van de ziekte. Samen met anderen of alleen. Erover praten, ontspannen of lekker bezig zijn met een activiteit zoals koken, schilderen of zingen.

 De Stichting Muziekonderwijs Rhenen zal de cheque van 3.500 euro gebruiken voor de bevordering van de muzikale ontwikkeling van de schooljeugd in Rhenen en voor de mede-organisatie van muziekactiviteiten voor jongeren in AZC Overberg. In de Stichting participeren Muziekvereniging Crescendo (Elst), showharmonie Oefening Baart Kunst (OBK), concertvereniging Ons Genoegen (OG) en het Muziek Collectief Rhenen.                                                                                                                                                                   

 De Veenendaalse Kroegenbridgedrive behoort in ons land tot de grotere en best georganiseerde bridgedrives in haar soort. Gedurende de dag verplaatsten de bijna 300 deelnemers, afkomstig uit niet alleen de regio maar ook andere delen van het land, zich elke drie kwartier beurtelings naar 11 horecalocaties in het centrum.

Winnaar bridgedrive                                                                                                                                                                      

Winnaar werd het paar mevrouw Van Ravenswaaij en de heer Woudstra met 3158 punten (69.50%). Op de tweede plaats eindigden de heren Horinga en Eikelboom met 3094.5 punten (68.10%), op de voet gevolgd door de heren Kroon en Cornelissen met 3014.8 punten (66.35%). De volledige uitslag staat vermeld op www.bcrhenen.nl.

 De achttiende editie vindt plaats op zaterdag 5 november 2016. Ook dan is Theater De Lampegiet weer start- en eindpunt.

Uitreiking van de cheques voor Stichting Muziekonderwijs Rhenen en het Inloophuis Veenendaal

 

 


30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article
Blog uit club ...

Action on Armed Violence in Liberia


Download

Magazine voor
Soroptimisten in
Netherland, Suriname
en Curaçao

 

Laatste tweets