Meest recente nieuws

03/03/16 -  Pubquiz voor het goede doel 'Pro Filia'

In vervolg op het grote succes van afgelopen jaar organiseert Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o. weer een pubquiz voor het goede doel. 

Waar:
Sportcafé De Duck, Sportlaan 1-3, 3905 AE Veenendaal
Wanneer: Woensdag 6 april 2016
Hoe laat: Vanaf 19.30 uur

De opbrengst komt ten goede aan ‘Pro Filia’, een project met als doel zoveel mogelijk meisjes uit de prostitutie te halen en te houden in Nepal.

De uit Engeland overgewaaide pubquiz is een spelavond met diverse rondes waarin kandidaten in teamverband vragen beantwoorden. De leiding is in handen van een quizmaster. De pubquiz van Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o. staat open voor teams van vier of vijf personen vanaf 18 jaar. De vragen zullen betrekking hebben op media, geschiedenis, muziek, showbizz, lifestyle en actueel nieuws.

Aanmelden
Teams kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , onder vermelding van:

  • de (ludieke) naam waaronder men deelneemt
  • de naam van de teamcaptain 
  • het aantal teamleden

Er is plaats voor maximaal 25 teams. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst, met als uiterste inzenddatum 31 maart. Om zeker te zijn van deelname kunt u ook alvast een voorinschrijving doen en de gevraagde gegevens voor de sluitingsdatum inzenden. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per persoon. Het totaalbedrag per team dient bij binnenkomst te worden voldaan.

Voor meer informatie: www.soroptimistrhenenveenendaal.nl


30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
11/04/17 Almere
Regiobijeenkomst Midden Nederland
12/04/17 Bommelerwaard
Grenzeloos Koken
Not id article
Blog uit club ...

Action on Armed Violence in Liberia


Download

Magazine voor
Soroptimisten in
Netherland, Suriname
en Curaçao

 

Laatste tweets