Meest recente nieuws

27/04/16 -  Lucy Knot koninklijk onderscheiden!

Onze Lucy heeft tot haar grote verrassing op dinsdag 26 april een koninklijke onderscheiding ontvangen. Tijdens een mooie en feestelijke bijeenkomst ontving ze uit de handen van burgemeester Aat de Jonge van de gemeente Dronten haar onderscheiding.

Als eerste werd een filmopname van 30 jaar geleden getoond waarin Lucy als omroepster bij de VLOD (de lokale omroep in Dronten) de wording van de provincie Flevoland aankondigde.

De onderscheiding is aangevraagd door leden van Soroptimistclub Flevoland. Lucy heeft vele jaren met name de functie van penningmeester van de club ingevuld. De onderscheiding kreeg zij vanwege het vele vrijwilligerswerk dat zij doet en heeft gedaan.  Bij de protestantse gemeente Dronten was ze ouderling, maar ook wijkbezoekster. Ze collecteert voor het diabetes fonds en ze is vrijwilliger voor Amnesty International.  Behalve nieuws heeft ze ook een passie voor de geschiedenis en neemt ze sinds 2008 interviews af voor de Stichting Geschiedschrijving Dronten. Zij is geen onbekende voor Omroep Flevoland en andere media. Al ruim 10 jaar treedt ze op als regiocorrespondent op de radio voor Omroep Flevoland en praat ze de Flevolanders bij over het nieuws in Dronten. Diezelfde rol vervult zij sinds 2010 in de Flevopost.

Tijdens de ledenbijeenkomst van onze club gaan we nog een feestje bouwen met Lucy én bubbels!


30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article
Blog uit club ...

Action on Armed Violence in Liberia


Download

Magazine voor
Soroptimisten in
Netherland, Suriname
en Curaçao

 

Laatste tweets