Meest recente nieuws

24/09/16 -  UITGELEZEN! muziekfeest

Damessalonorkest Salut d’Amour

 

Op vrijdag avond 28 oktober a.s. is er in de Dorpskerk in Vaassen het Muziekfeest Uitgelezen met een swingend optreden van Damessalonorkest Salut d’Amour , met solistische medewerking van Aukelien van Hoytema.  Dit muziekfeest is een juweel voor fijnproevers.

Aukelien van Hoytema presenteerde 33 jaar lang het programma Een Goedemorgen Met… op radio 4. Ook produceerde en presenteerde  zij een 30-tal Tv-programma’s op historische locaties als het Paleis het Loo. Zij schrijft teksten voor musicals,geeft lezingen over muziek en presenteert concerten, en zingt in het Damessalonorkest Salut d’Amour.

De negen vrouwen van Salut d’ Amour, nostalgisch gesierd met veren en strass,  spelen melodieën en toppers van toen en nu.  Zij geven optredens  in binnen- en buitenland en komen nu een concert geven in de Dorpkerk . Markt 7 , 8171 CP Vaassen.

Toegangskaarten á € 12.50 zijn te koop bij de leden van SHE, bij Bruna Vaassen/Epe/Heerde of te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  . Met de opbrengst steunen wij het project van de Voorleesexpress. Dit project stimuleert de taalontwikkeling van kinderen en verrijkt de taalomgeving thuis. Daarnaast verstrekt het de partnerschap tussen school en ouders.

 

Aanvang 20:00 uur Zaal geopend vanaf 19:30 uur

 

 


30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article
Blog uit club ...

Action on Armed Violence in Liberia


Download

Magazine voor
Soroptimisten in
Netherland, Suriname
en Curaçao

 

Laatste tweets