Meest recente nieuws

22/04/16 -  Minisymposium Afkomst en Horizon

Op zaterdagmiddag 21 mei viert club SallAnders haar 10 jarig jubileum met een minisymposium. Het thema is: ‘Afkomst en Horizon’. Gastsprekers zijn Marie de Meister en Tamara Tielbeke. De middag wordt muzikaal omlijst door het Iberus Quartet.

 

Marie de Meister (pseudoniem van Prof. Mr. H.M.T. Holtmaat) gaat aan de hand van haar nieuwste roman ‘De Stilte van Thé’ in op de belangrijke rol die afkomst in het leven speelt.  Marie de Meister is geboren in Mariënheem en woont en werkt nu in Leiden.

Drs. Tamara Tielbeke is GZ-psycholoog/Cognitief Gedragstherapeut. Zij belicht de effecten van afkomst vanuit haar  praktijk als psychologe.  Tamara is afkomstig uit Raalte en heeft daar nu haar eigen psychologenpraktijk.

De muziek wordt verzorgd door het Iberus Quartet. De leden van het strijkorkest komen uit Spanje. Zij zijn allemaal afgestudeerd aan het conservatorium in Zwolle. Het repertoire bestaat uit klassieke muziek, tango’s en popmuziek.

 

De opbrengst van dit minisymposium gaat naar het: ‘Het Dogon Vrouwen Initiatief’. Vrouwen in Afrika hebben behoefte aan veilig licht in de donkere avonduren voor hun werk en ook voor hun kinderen om huiswerk te maken. De slechte en vervuilende lichtbronnen waar deze vrouwen meestal over beschikken moeten vervangen worden door Wakawaka zonnelampen. www.dogonvrouweninitiatief.nl

 

Het symposium start om 13.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Kosten deelname € 15,00, incl. koffie/thee/cake en na afloop een hapje en een drankje.  Locatie: De Bagatelle in Mariënheem. Voor programma en aanmeldingsformulier mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article
Blog uit club ...

Action on Armed Violence in Liberia


Download

Magazine voor
Soroptimisten in
Netherland, Suriname
en Curaçao

 

Laatste tweets