Meest recente nieuws

22/11/15 -  Club Breda sluit project met Vrouwenstudio’s feestelijk af

Op een feestelijke bijeenkomst op 20 november sloot Club Breda de tweejarige samenwerking af met de Vrouwenstudio’s Breda. In het bijzijn van Cordaid (die de organisatie ook steunt) werd een symbolische cheque overhandigd van 5.000 euro. Dit is het totale bedrag dat de afgelopen twee jaar door Soroptimist Club Breda bij elkaar werd gebracht voor de Vrouwenstudio’s plus de donatie van Cordaid (2000 euro). Ook de Unie doneerde 1.000 euro uit het Algemeen Fonds voor dit project. 

Van de donatie werden eerder al vijf professionele naaimachines aangeschaft voor het kledingatelier. Met dit geld zal nu ook de ruimte van de Vrouwenstudio’s in wijkgebouw ONS (in Geeren-Zuid) uitgebreid worden met een kapsalon. Naast het geldbedrag brachten we ook veel tweedehands (kinder- en dames)kleding naar de Vrouwenstudio’s voor verkoop in hun atelier.

“We hebben de afgelopen jaren met veel plezier met de Vrouwenstudio’s gewerkt”, zei Anna van der Meij, presidente van Club Breda. “De Vrouwenstudio’s Breda is een belangrijke ontmoetingsruimte voor vrouwen uit diverse landen en culturen waar ze hun eigen talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Vrouwenstudio’s doen precies waar het Soroptimisme voor staat: vrouwen krachtiger maken en tot hun recht laten komen. Mede met onze steun kunnen de Vrouwenstudio’s nog meer activiteiten starten en dat is belangrijk om op eigen kracht verder te kunnen gaan. We wensen deze prachtige dames veel succes en we houden zeker contact.”

 


30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
11/04/17 Almere
Regiobijeenkomst Midden Nederland
12/04/17 Bommelerwaard
Grenzeloos Koken
Not id article
Blog uit club ...

Action on Armed Violence in Liberia


Download

Magazine voor
Soroptimisten in
Netherland, Suriname
en Curaçao

 

Laatste tweets