Meest recente nieuws

27/03/16 -  Voorjaarsmarkt door Club Breda: 23 april

Soroptimist International Club Breda organiseert weer een feestelijke Voorjaarsmarkt (voorheen Groenmarkt). Dit jaar op een nieuwe sfeervolle locatie: Viso De Blauwe Kamer aan de Galderseweg in Breda. Bij Visio de Blauwe Kamer wonen clienten in een veilige, vertrouwde en aangepaste omgeving. De begeleiding is gericht op regie op het eigen leven, dus zoveel mogelijk zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Visio De Blauwe Kamer was al betrokken bij eerdere Groenmarkten en Soroptimist Club Breda is dan ook heel blij met deze nauwe samenwerking.

Tijdens deze Voorjaarsmarkt zijn er diverse activiteiten: U kunt een huifkartochtje maken door de mooie omgeving van Visio De Blauwe Kamer. Soroptimist Club Breda verkoopt brocante en prachtige (vaste en perk) planten voor in de tuin. Er is een wandelstokmaker, een mandenvlechter en een kunstkraam. U kunt een hulphond aan het werk zien en bloemschikken met Groei en Bloei. Ook zijn er biologische kruiden en houten speelgoed van de Blauwe Kamer, een honing- en bijenkraam en er is heerlijke Marokkaanse biologische olijfolie van Oliove te koop. Verder vindt u er biologische schoonmaakproducten van Ha-Ra. Voor de kleintjes zijn er kinderactiviteiten. Soroptimist Club Breda zorgt voor een lekkere lunch, hapjes en drankjes. De Voorjaarsmarkt is leuk voor alle leeftijden. Bij mooi weer is de Voorjaarsmarkt buiten en we staan binnen warm en droog als het weer minder mooi is.

De opbrengst die Soroptimist Club Breda deze dag verdient, is bestemd voor het 'Back to School' project. Soroptimist clubs in Nederland werken hierin samen met Unicef om ervoor te zorgen dat kinderen die gevlucht zijn uit Syrië en buiten de  opvangkampen in Turkije verblijven, de mogelijkheid hebben om weer naar school te gaan.

Iedereen is welkom op De Voorjaarsmarkt op zaterdag 23 april 2016, van 11.00- 16.00 uur bij Visio De Blauwe Kamer, Galderseweg 65 Breda. De toegang is gratis.

 


30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article
Blog uit club ...

Action on Armed Violence in Liberia


Download

Magazine voor
Soroptimisten in
Netherland, Suriname
en Curaçao

 

Laatste tweets