Club Almere

Almere: "tot op de bodem vernieuwend"!

Ons jaarthema voor 2016-2017 is Geef kleur aan de club.  

We streven naar een kleurrijk programma voor onze bijeenkomsten en proberen om vrouwen van diverse culturele achtergrond te interesseren voor onze activiteiten en onze club.

Op 5 oktober 2017 vindt, waarschijnlijk in de Schouwburg van Almere, de tweede editie plaats van Podium Almeers Talent. Een spetterend optreden van Almeerse talenten voor het goede doel, Stichting Alkind. De opbrengst gaat naar het Sociaal Fonds van Alkind, bedoeld voor kinderen uit gezinnen die te maken hebben met armoede. Zo kunnen ook deze kinderen mee met bijvoorbeeld een schoolreisje of kunnen zij hulpmiddelen aanschaffen die nodig zijn voor school. In juni is de voorselectie van de talenten onder leiding van een deskundige jury.

Binnenkort organiseren wij een filmavond voor Inspiration Inc., die zich inzet voor vluchtelingenvrouwen in Almere.

Daarnaast houden we een paar keer per jaar een wijnactie voor het goede doel of een wijnproeverij.

Wij ondersteunen verschillende organisaties, zowel lokaal als internationaal, altijd passend bij de doelstellingen van het Soroptimisme en haar werkvelden.

Contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Not id article

Profiel

Soroptimistclub Almere bestaat uit "vogels van diverse pluimage", verbeeld in ons logo en ook het thema tijdens onze inauguratie. Maatschappelijke betrokkenheid, vriendschap en gezelligheid staan hoog in ons vaandel.

Met fundraising ondersteunen we actief lokale, nationale en internationale projecten, die aansluiten bij de Millenniumdoelstellingen van de Verenigde Naties en de doelstellingen van Soroptimist International.

Club Almere, geinaugureerd op 6 september 1997, kent op dit moment zo'n 30 leden die in Almere werken of wonen.

We hebben 3 friendshiplinks: met Club Aalborg in Denemarken, Club Karachi Central in Pakistan en Club Kumasi in Ghana.