Hilversum e.o.

Dit jaar gaat Soroptimistclub Hilversum zic inzetten voor Hospice Kajan te Hilversum. Wij organiseren hiervoor een benefiertconcert in november en een filmvoorstelling in januari.

Hospice Kajan in Hilversum  is een “thuis” voor mensen in de laatste levensfase. De meeste mensen die geconfronteerd worden met een naderend einde zullen er voor kiezen om thuis te sterven. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Bijvoorbeeld omdat de intensieve en vaak gespecialiseerde verpleging te zwaar is voor de familie of als de thuiszorg onvoldoende hulp kan bieden. Hospice Kajan brengt dan uitkomst. Daar wordt men op een persoonlijke manier verzorgd en verpleegd en kan men in alle rust afscheid van elkaar nemen.

De opbrengst van het concert wordt aangewend voor herinrichting van de tuin, nadat afgelopen jaar het hospice ingrijpend is verbouwd. De tuin is een belangrijke plek voor bewoners, om er te zitten of vanuit de kamer over uit te kijken. 

 

Soroptimist International club Hilversum e.o. heeft de ANBI-status.

Verantwoording voor de ANBI-status

Informatie over de ANBI-status.

 

 

Not id article

Profiel

Soroptimistclub Hilversum eo is een enthousiaste groep van ongeveer 35 vrouwen. De charter is uitgereikt in 1928. De club heeft friendshiplinks met Stratford.

De club komt maandelijks bijeen in de lodge van het Pinetum Blijdenstein in Hilversum, een prachtige groene locatie. Voorafgaand aan de bijeenkomst wordt gezamelijk gegeten in de lodge.

Er is een actieve programmacommissie die zorgt voor een afwisselend en inhoudelijk interessant programma. Jaarlijks wordt een sociaal project gekozen waarvoor fundraisactiviteiten worden georganiseerd.

De club kent een grote diversiteit in beroepen en leeftijden.

De Soroptimistclub Hilversum e.o. bezit een ANBI-status.

Naam ANBI-status: Soroptimistclub Hilversume.o.
Telefoonnummer: 0653439438
KvK: 40516444
RSIN-nummer: 8071.34.843
E mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuursleden: Nienke Feenstra, Thea Sciarone, Nathalie Mathot, Erna Gianotten, Trudy Velthuizen