Stichtse Vecht

UITNODIGING
INAUGURATIE SOROPTIMISTCLUB STICHTSE VECHT


Vaar zaterdag 12 oktober a.s. mee met Soroptimistclub Stichtse Vecht Breukelen 11.00 – ca.17.00 uur


Soroptimistclub Stichtse Vecht wordt op 12 oktober a.s. geïnaugureerd als 102e club van de Unie van de Soroptimistclubs in Nederland, Suriname en Curaçao. Voor deze bijzondere gebeurtenis hebben wij een afwisselend programma samengesteld, waarvoor wij u heel hartelijk uitnodigen.

Wij ontvangen u graag bij Stalhouderhouderij De Zadelhoff in Breukelen.Hier wordt ons het charter uitgereikt door Irena Coufalova, SIE vertegenwoordiger van OSCE in Praag, en stellen onze leden zich voor. Op deze dag blikken we terug op de openingsactiviteit* van ons lokale/ internationale inauguratieproject: Stichting Musica Favela. Vervolgens steken de Soroptimisten Stichtse Vecht echt van wal: wij nemen u graag mee aan boord van MS De Tijd. Een stijlvol schip waarmee we een prachtige tocht over de rivier de Vecht zullen maken, ongetwijfeld tegen die tijd in alle herfstpracht.
Aan boord genieten wij van een lunch en een boeiende toelichting op de bijzondere historie van onze Vechtstreek, en de ‘buitens’ uit de Gouden Eeuw die aan uw oog voorbij trekken. Tijdens een sprankelend intermezzo maakt u nader kennis met ons inauguratieproject.


Het programma
10.45 – 11.00 uur : Ontvangst van de gasten bij Stalhouderij De Zadelhoff
11.00 – 12.15 uur : Inauguratie en kennismaking met Soroptimistclub Stichtse Vecht
12.15 – ca 17.00 uur : Middagprogramma op en rond de Vecht.

Aanmelding en betaling
Het aantal plaatsen op de boot is beperkt. Meldt u zich snel, maar vóór 26 september a.s. aan?
Uw aanmelding kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De bijdrage voor deze afwisselende dag is € 50,- per persoon.
Uw betaling zien we graag tegemoet op bankrekeningnummer 460 57 27 ten name van Soroptimist International, Club Stichtse Vecht. Vermeldt u bij betaling duidelijk de naam waaronder ingeschreven is en de serviceclub waar u lid van bent? Uw deelname is definitief na ontvangst van uw betaling. U ontvangt dan een bevestiging en een routebeschrijving.
Wij hopen van harte dat wij u op deze feestelijke 12e oktober mogen begroeten.

Met zusterlijke groet,
Soroptimistclub Stichtse Vecht i.o.
Contactpersoon: Joke Alberts-Boon

Mocht u ter gelegenheid van onze inauguratie iets willen schenken, dan kunt u aan boord een donatie doen voor ons inauguratieproject.

Op 6 oktober 2013 organiseren wij samen met kinderen uit Stichtse Vecht en omgeving twee benefietoptredens voor kinderen uit de sloppenwijken van Brazilië (www.theater4en1.nl).

 

Contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article

Stichtse Vecht

Binnenkort vindt u hier meer informatie over de Soroptimist International club Stichtse Vecht. d.