CLUB WEST-BETUWE

 

12e BETUWSE BLOESEMFIETSTOCHT OP ZATERDAG 29 APRIL 2017

Graag nodigen wij jullie uit deel te nemen aan de Betuwse Bloesemfietstocht, die op zaterdag 29 april 2017 door onze club voor de 12e keer op rij wordt georganiseerd.  Dit jaar gaan we fietsen voor Afrika.

Soroptimistclub West-Betuwe heeft weer een verrassende route van ongeveer 40 km uitgezet door de Betuwe, de fruittuin van Nederland met haar schilderachtige dorpjes, haar uitgestrekte rivierlandschap en haar heerlijk geurende bloesem die bloeit in de vele prachtige boomgaarden. 

De Bloesemfietstocht start bij het sportieve Pitch & Putt in Maurik, dat ligt temidden van pittoreske Betuwse landerijen. Op deze prachtige locatie aan het water kunt u tegen betaling een heerlijk kopje koffie of thee gebruiken. U kunt starten vanaf 9.30 tot 11.30 uur. 

Het pauzepunt is bij de sfeervolle Brasserie Batouwe in Kesteren. Hier wordt u feestelijk onthaald en kunt u informatie vinden over onze projecten. Over de route en sponsoring vindt u meer informatie op onze speciale fietstocht website: www.betuwsebloesemfietstochten.nl

Dit jaar steunen wij met de opbrengst van de fietstocht twee projecten in Afrika. Het eerste project is van Stichting ISOB Amsterdam en gaat om meisjes studenten van de Liqa School. Deze meisjes krijgen hier onderdak om onderwijs te kunnen volgen. Hun ouders wonen op het platteland en zij zouden anders niet naar school kunnen.  Wij ondersteunen de inrichting van de slaapzalen. Het tweede project is van de Van Doorn Stichting en ondersteunt in Tanzania een Safe House, waar mishandelde en misbruikte meisje en vrouwen worden opgevangen en een vakopleiding krijgen. Beide bijzondere projecten waar we graag een steentje aan bijdragen.

Gegevens 12e Betuwe Bloesemfietstocht:

Datum: zaterdag 29 april 2017
Starttijd: 09.30-11.30 uur
Startpunt: Pitch & Putt, Eiland van Maurik 15, 4021 GG Maurik (Gemeente Buren)
Kosten: 10 euro bij voorinschrijving via website (12 euro bij inschrijving op de dag zelf)              
Lunch: Bij aanvang op het startpunt kunt u een lunch bestellen voor bij het         pauzepunt. Het is bij het pauzepunt niet toegestaan om eigen, meegebrachte levensmiddelen te nuttigen.                    

Kinderen tot 12 jaar fietsen gratis mee (graag gebruik maken van voor-inschrijving i.v.m. te ontvangen medaille).

U kunt zicht inschrijven via onze fiettocht website: www.betuwsebloesemfietstochten.nl. Uw eventuele vragen beantwoorden wij graag via ons vragenformulier op deze speciale fietstocht website. 


STEM OP ONS PROJECT! Draag jij ons project een warm hart toe en ben je voor 1 april 2017 lid van Rabobank West Betuwe? Stem dan nu op ons: www.rabowestbetuweleden.nl

Jouw stem is geld waard! Laat jij ons project bloeien?
Rabobank West Betuwe stelt een deel van haar winst beschikbaar voor het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’. Met dit fonds vloeit een gedeelte van de winst van de bank terug naar de lokale gemeenschap. Verenigingen en stichtingen konden afgelopen periode hiervoor één project indienen. Als lid van Rabobank West Betuwe mag jij meebeslissen hoe dit bedrag onder verenigingen en stichtingen wordt verdeeld door het uitbrengen van je stem op twee regionale projecten die je een warm hart toedraagt. Hoe meer stemmen een project ontvangt des te hoger de bijdrage voor dit project wordt. Geef ons jouw stem van 1 tot en met 30 april 2017 op rabowestbetuweleden.nl. Zorg dat je voor 1 april 2017 lid bent van Rabobank West Betuwe en je krijgt per e-mail een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. 

 
Soroptimistclub West-Betuwe, heeft de ANBI status

ANBI logo

Verantwoording ANBI status club West-Betuwe

 

Contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Not id article

Profiel

Soroptimistclub West-Betuwe is opgericht op 16 september 1972. Het charter is uitgereikt door Lida Brambilla-Longoni, Italië. De club telt 18 leden uit verschillende beroepsgroepen en leeftijdscategorieën. Iedere tweede woensdag van de maand is er een ‘eetvergadering’ in Restaurant “Het Veerhuys” in Beusichem.

In de maand juli is het traditionele clubuitje en in augustus komen de leden bijeen in de tuin van een van de leden voor een gezellige familiedag.

Elk jaar verzorgt de weekendcommissie voor de leden een bijzonder weekend met een verrassingselement.

De club onderhoudt vriendschapsbanden met Club Bocholt (Duitsland) en vormt een 'drieluik' met: Club Merwekring en Club Dordrecht.