Club Groningen-Oost

In de club Soroptimisten Groningen Oost worden projecten vormgegeven vanuit het thema "verbinding" waardoor een maximale (financiële) waarde ontstaat. Naast het Soroptimisten Filmfestival voor kinderen, dat elk jaar in februari door verschillende clubs wordt georganiseerd, krijgt een Russische conservatorium studente de mogelijkheid haar studie in Groningen af te ronden en is in september 2015 een cheques overhandigd aan het project "Groningen geeft Thuis" voor de inrichting van een activiteitencentrum in de nieuwbouw voor gezinnen zonder onderdak. Tevens leveren wij een bijdrage aan de landelijke doelstelling om, in samenwerking met Unicef, onderwijs mogelijk te maken voor Syrische vrouwen en kinderen die als vluchteling in Turkije verblijven.

Sinds 1 januari 2013 heeft club Groningen-Oost de ANBI-status toegewezen gekregen. Aantrekkelijk voor bedrijven om hun financielee bijdrage te leveren aan een project van onze club. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lees de informatie van de Belastingdienst.  

Verantwoording en jaarverslag ANBI-status


Geen evenementen
30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article

Profiel

SI Club Groningen-Oost is een van de twee opvolgers van Club Groningen. Het Charter werd uitgereikt op 31 januari 1948.

Club Groningen-Oost onderhoudt een Friendshiplink met de Duitse SI-club Bremerhaven. Er is een bijzonder contact met zusterclub Groningen-West, waarmee Groningen-Oost ooit een club vormde. Met de 4 zusterclubs uit de provincie Groningen komen we elk jaar op 10 december, Dag van de Rechten van de Mens, bijeen voor een gezamenlijke bijeenkomst.

De club heeft ruim 45 leden uit verschillende generaties en met zeer verschillende achtergronden en werkkringen.