Club Alkmaar e.o.

Golfavond t Sluisje
Club Alkmaar al 60 jaar actief!

Onze clubavonden vinden plaats op de tweede woensdag van de maand in Restaurant 't Sluisje bij de golfbaan Sluispolder. We starten de avond gezamenlijk met een drankje en eten, vervolgens wijden we ons aan het programma. Het programma wordt ingevuld door onze leden, we spreken zelf naar aanleiding van leef-  of werkervaring, we nodigen eveneens sprekers van buiten uit. De laatste twee jaar vieren we 10 december met onze zusterclubs van boven het IJ.

Club Alkmaar e.o. heeft afgelopen jaren bijgedragen aan lokale, nationale en internationale projecten.

Een voorbeeld van acties van de afgelopen jaren.

Momenteel zijn we bezig met de actie voor ons project 'Stichting de Opkikker', we dragen met een jaarlijkse boekenmarkt bij aan het landelijk project 'Syria Back to School' en we steken de handen uit de mouwen in maart bij de vrijwilligersdag 'NL doet'. Vorig jaar meegeholpen bij een natuurbeheerproject in het 1000-eilandenrijk, dit jaar hebben we een high tea in het Rekerheem te Alkmaargeorganiseerd voor ouderen.

Afgelopen jaren is er geld ingezameld ten behoeve van het project van onze zusterclub in Kaapstad, we hebben bijgedragen aan het opzetten van de bibliotheek op een basisschool, daarnaast ondersteunt de club de opleiding van een vroedvrouw in Ethiopië. Hiervoor is een benefietvoorstelling georganiseerd in het Alkmaarse Filmhuis.

 

Contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Geen evenementen
30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article

Profiel .

'In Alkmaar begon de victorie'. Dit wapenfeit verwijst naar de overwinning op de Spanjaarden in 1573. De erfenis van dit rijke en roemruchte verleden is nog altijd volop aanwezig in de gezellige binnenstad. Alkmaar is gelegen in een typisch Hollands polderlandschap, dichtbij een groot natuurgebied met duinen, strand, bos en overal water.

Club Alkmaar e.o. is opgericht in 1956, de leden komen uit Alkmaar en omliggende plaatsen. Meerdere generaties en beroepen zijn vertegenwoordigd in een klein en hecht gezelschap. Ons jongste lid is 32, ons oudste 79 jaar!

Het bestuur 2015/2016 :  

President: Bea Bruin

1ste Secretaris: Ineke Niessen

Penningmeester: Brigitta Madderom

Friendshiplinks:  

Darmstadt, Kaapstad, Bath