Club Den Helder-de Razende Bol

 

Het jaarthema is dit jaar Gezondheid en Vriendschap. Onze club heeft enkele langlopende en kortdurende lokale projecten. Door middel van fondswervingsacties brengen we daarvoor geld bij elkaar. Zo leverden we bijdragen aan het Blijf van Mijn Lijfhuis in Den Helder, aan de tot standkoming van het openluchttheater in Mariëndal en van het inrichten van een nieuw hertenkamp in Mariëndal. We voerden kortlopende projecten uit bij het Jeugd Sportfonds Den Helder, de stichting Kids2care, de Voedselbank en doen op de ‘Doedag’: de landelijke vrijwilligersdag van het Oranjefonds. We helpen we mee bij het schoonmaken van het Balgzand en in verpleeghuis Den Koogh bij de activiteitenochtend voor bewoners. Traditiegetrouw verkopen we zelfgebakken taarten met koffie en thee op het nazomerfeest Zomerdromen, verkopen we boeken op boekenmarkten.... et cetera.

Moederdagactie: op 12 mei 2013 zijn verrassingspakketten bezorgd tussen 9:00 en 11:00 uur bij moeders, echtgenotes, lieve buurvrouwen of een fantastische hulp voor € 25,- in Den Helder, Julianadorp, Huisduinen, Breezand of Anna Paulowna.

 

Contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Geen evenementen
30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article

Profiel

 

 

 

 

 

Club Den Helder Razende Bol is geinaugureerd in 1993. Onze club telt op het ogenblik 36 leden. Allemaal actieve leden, want ieder maakt deel uit van een van de twaalf commissies van onze club. Maandelijks doet een commissielid verslag over waar aan is gewerkt. We komen iedere eerste dinsdag van de maand bij elkaar in het Beatrix hotel in Huisduinen. Eenmaal in de maand eten we met elkaar. Dat is geen verplichting maar dat doen we voor extra contact en voor de gezelligheid. Eenmaal per jaar hebben we een bijeenkomst met club Wieringerland. Onze friendhiplinks, vriendschappelijke, internationale contacten onderhouden we met clubs in het buitenland: club Meppen in Duitsland en club Carmel-by-the-Sea in California in de Verenigde Staten.