Apeldoorn SorgeLoo´s

Welkom op de clubpagina van Soroptimistclub Apeldoorn Sorgeloo’s! Apeldoorn Sorgeloo’s is een enthousiaste club van werkende vakvrouwen. Vrouwen met een grote diversiteit in beroep en leeftijd. Vakvrouwen die zich inzetten voor de positieverbetering van vrouwen en kinderen op een zo breed mogelijk vlak. Dit kan zowel materieel als immaterieel. De club organiseert diverse activiteiten om gelden bijeen te brengen voor grote en minder grote projecten. Dit kan internationaal, nationaal, regionaal of lokaal zijn. De bekendste fundraising activiteit is de jaarlijks terugkerende geranium- en aspergeverkoop rond moederdag. Inmiddels aangevuld met heerlijke bijpassende wijnen voor bij de asperges of gewoon zo maar en ons jaarlijkse aspergediner. Vaste bestellers roemen de kwaliteit van onze producten en het grote gemak dat elke bestelling wordt thuisbezorgd. Wat dat betreft waren we onze tijd ver vooruit!

De wijnen, asperges en geraniums zullen worden thuisbezorgd op vrijdag 12 mei 2017. Bestellingen kunnen voor 30 april worden doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zie hiervoor en onze andere activiteiten ook onze facebookpagina:

https://nl-nl.facebook.com/SoroptimistclubSorgeLoos/.

Dit jaar vindt het aspergediner in Het Kantongerecht in Apeldoorn plaats op donderdag 18 mei 2017.

Ons jaarthema van 2016-2017 is: "Talent" en hiervoor heeft onze programmacommissie een verrassend en afwisselend programma bedacht. Maar we zien elkaar ook in informele setting: film, theater, NL Doet, het zijn allemaal plekken waar je ons zo maar tegen kunt komen.

Contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Geen evenementen
30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
11/04/17 Almere
Regiobijeenkomst Midden Nederland
12/04/17 Bommelerwaard
Grenzeloos Koken
Not id article

Profiel

Onze club is op 16 april 2005 geȉnaugureerd, als tweede club in Apeldoorn. Soroptimistclub Apeldoorn SorgeLoo's werd de naam voor de nieuwe club:

- Apeldoorn om aan te geven dat club Apeldoorn onze moederclub is.

- "Sor" als verbinding met het Soroptimisme.

- "Loo" als verbinding met de situering nabij paleis het Loo in Apeldoorn. 

-  SorgeLoo's, een link met “zorgeloos”, als serviceclub en vanuit de doelstellingen van het Soroptimisme wil de club een bijdrage leveren aan een zorgelozer leven voor alle mensen in de wereld, in het bijzonder vrouwen en kinderen.

Inmiddels telt onze club 23 leden uit verschillende disciplines. 

De club vergadert 10 keer per jaar: iedere tweede donderdag van de maand op verschillende locaties. Naast de huishoudelijke vergadering wordt dit aangevuld met een spreker van buitenaf of een bijdrage van een van onze eigen leden passend bij het jaarthema. Afgesloten wordt altijd met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. 

Sinds 2009 hebben we een friendshiplink met Gelsenkrichen.