Arnhem

Welkom op de clubpagina van Soroptimistclub Arnhem. Club Arnhem is een enthousiaste club van vakvrouwen. Vrouwen met een grote diversiteit in beroep en leeftijd. Vakvrouwen die zich inzetten voor de positieverbetering van vrouwen en kinderen op een zo breed mogelijk vlak. De afgelopen jaren zamelden we geld in om vrouwen in India een fabriekje te laten starten, organiseerden we een verwendag voor vrouwen en kinderen in een opvanghuis en ondersteunden we de stichting Leergeld Arnhem met fietsen, computers en geld voor kinderen die anders niet mee kunnen doen aan schoolactiviteiten. Dit jaar doen we mee aan het landelijke project Syrie back to School. Meer info vind je elders op deze website. Op 27 juni aanstaande organiseren bij een benefietdiner in restaurant Mozaik in Arnhem. Voor slechts 35 euro heb je een gezellige avond en lever je een bijdrage aan de bouw van een school voor Syrische vluchtelingenkinderen in Turkije.

Wil jij ons helpen om een bijdrage te leveren aan onze goede doelen? Neem svp per mail contact met ons.

Contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Benefietconcert op zaterdag 27 juni 2015

Soroptimistclub Arnhem organiseert deze avond ten bate van het project Syrië Back to School.
Syrisch driegangendiner in restaurant Rijn-Mozaïk met medewerking van wereldmuziekband KonFusion.
Aanvang : 18.00 uur Adres : Rijnkade 52a in Arnhem
Kosten : €35,- euro p.p. incl. welkomdrankje.
U kunt zich opgeven door dit bedrag over te maken op NL39 INGB 0000947590 t.n.v. Penningmeester Soroptimistenclub o.v.v. uw naam en ‘Syrië-diner’.
Voor informatie over het goede doel zie: www.syrieback2school.weebly.com
Voor extra informatie over de avond: Sebahat Yurdusen 06-25035753

meer info:

www.facebook.com/soroptimistclubarnhem

 

 


Geen evenementen
30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article

Profiel

Club Arnhem is in 1930 opgericht en heeft aan de wieg gestaan van andere clubs in de regio, zoals Club Arnhem-Oost in 1982. Met deze club is jaarlijks in ieder geval een gezamenlijke bijeenkomst. Soms wordt ook samengewerkt voor een (jaar) project. Van tijd tot tijd wordt er een dictee georganiseerd waarvan de opbrengst is bestemd voor een goed doel. Club Arnhem komt op de 15de van de maand bij elkaar, mocht die datum in het weekend vallen, dan wordt een dag zo dicht mogelijk daarbij gekozen. De clubavond vindt sinds een aantal jaren plaats in Gasterij ‘De Buitenplaats’, een leer-werkplek voor mensen met een handicap die worden opgeleid voor een functie in de horeca. De avond begint met een maaltijd. Het aantal leden ligt tussen 35 en 40 die zo veel mogelijk verschillende beroepen vertegenwoordigen. Veel onderdelen en activiteiten worden georganiseerd door commissies: bijvoorbeeld voor de goede doelen is er de commissie service en interservice. Verder de friendshiplink, de programmacommissie, de culturele commissie en de kiescommssie. Drie maal per jaar komen de zogenaamde haardgroepen bij elkaar; daarin worden diverse thema’s besproken, vaak wordt voor die gelegenheid samen een diner bereid.