Club Beneden-Maas

Soroptimisten van club Beneden-Maas

Vrouwen, 60 jaar bronnen van Inspiratie

Een thema dat zorgvuldig is gekozen binnen het thema : EMPOWERMENT of WOMEN. .

-Lezingen waarin de positie van vrouwen en kinderen  centraal staat met het accent op zelfontplooiing in een veilige en gezonde omgeving.

Wij steunen het Unicef-project Syrië Back to School en in ons komende lustrumjaar ook nog een lokaal project specifiek gericht op vrouwen.

-De kracht binnen je eigen club ervaren tijdens de ‘levenswerkberichten’, inspiratie opdoen door elkaar te vertellen over je eigen ervaringen, je eigen kracht.

- Samen aan de slag voor fundraising  in ons eigen ‘BOEKENPALEIS op de Dam’ in Schiedam. Een fraai pandje in Schiedam waar iedere zaterdag kwalitatief goede 2e hands  boeken worden verkocht. De boeken ontvangen  wij vanuit een brede kring.

Samenwerking met andere clubs.  Samen met SIclub Westland hebben wij een fietstocht georganiseerd met belevenissen t.b.v. Syrië.

-Met clubs in de grotere regio vieren wij International Soroptimist Day/ de dag van de Rechten van de Mens op 10 december met boeiende lezingen die je aan het denken zetten.

Contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article

Profiel

De charter is uitgereikt op 8 oktober 1955. Gedurende deze 60 jaar zijn er vele nieuwe leden verwelkomd , er  zijn warme vriendschappen ontstaan. Er zijn friendshiplinks met :Valenciennes (F)Pendleside, Ilkley,Tunbridge Wells (UK) en Cochem (D).

Net zoals iedere club werven wij graag jongere leden om te komen tot een evenwichtige leeftijdsopbouw, ook streven  wij naar diversiteit en een ruim aanbod van beroepsgroepen. Ieder jaar is er een ‘running diner ’waar enthousiaste vrouwen welkom zijn om de sfeer te komen proeven en te ondervinden of het Soroptimisme wellicht iets voor hen is. Bij ons ben je welkom in een warme, gezellige club waar ervaringen en talenten worden uitgewisseld. Daadkracht voor elkaar en met elkaar!
Woon of werk je in Schiedam, Vlaardingen of Maassluis en wil je eens met ons kennismaken, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.