Club Hoeksche Waard/IJsselmonde

 Welkom op de clubpagina van club Hoeksche Waard/IJsselmonde! Wij zijn een enthousiaste club, bestaande uit vrouwen met een grote diversiteit aan beroepen en leeftijden. Naast onze bijeenkomsten en gezamenlijke activiteiten zetten wij ons in voor diverse projecten, binnen en buiten onze regio. Projecten waar wij ons voor in zetten zijn: De Stichting Zomerkind, Het Hospice in Zuid-Beijerland, een kindertehuis in Georgië, De voedselbank in Ridderkerk en het bestrijden van de sikkelcelziekte.

Jaarlijks staan wij op de boeken- en kunstmarkt in Oud-Beijerland en organiseren wij een (dames)kledingbeurs . Deze kledingbeurs is altijd druk bezocht en heeft intussen zelfs een aantal vaste bezoekers!

Graag tot ziens bij één van onze activiteiten!

 

contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
03/05/17 Rotterdam
Rita Lensink Bosman lezing
19/05/17 Rotterdam
Lock me up
30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
11/04/17 Almere
Regiobijeenkomst Midden Nederland
12/04/17 Bommelerwaard
Grenzeloos Koken
Not id article

Profiel

SI Club Hoeksche Waard/IJsselmonde is opgericht op 28 november 1992. De oprichtingsakte is getekend in het Oude Raadhuis te Oud-Beijerland onder leiding van toenmalig Uniepresident Greet Bakker en het charter is uitgereikt in het kasteel van Rhoon door Maj Mattson uit Zweden.

De club telt 40 leden met een grote diversiteit aan beroepen en leeftijden. Vergaderingen vinden plaats bij de leden thuis op de 3e donderdag van de maand. Elke 1e donderdag van de maand vindt er een instuifdiner plaats.

Gedurende het jaar is er ruimte voor gezamenlijk activiteiten, zoals de Soroptimistengolfdag, tweedehandskledingbeurs, buitendag, kasteelweek

De club heeft een officiële friendshiplinks met Club Beverley ( UK) en club Nyköping-Oxelösund ( Zweden) en onderhoudt vriendschappelijk contact met club Budapest ( Hongarije), Club Wien Vivita (Oostenrijk) en Club Paramaribo.