Club Batenburg “Maas en Waal”

Voor het genereren van financiën staan er ieder jaar tal van projecten op het programma. Het vaste fundraising project van Club Batenburg is de Emilia Kroegenbridgedrive in het centrum van Wijchen. Elk jaar doen ongeveer 144 bridgeparen mee, waarvan een groot aantal al jaren achtereen. Door de grote medewerking van de horeca en de middenstand is de bridgedrive elk jaar weer een groot succes. Andere projecten zijn: De Hernense Jaarmarkt waar goede tweedehands spullen verkocht worden, een filmavond met aankleding in samenwerking met het plaatselijke theater of een Tour d’Amuse, een fietstocht met hapjes door het Land van Maas en Waal.

Ook de immateriële dienstverlening staat op het programma, zoals het rolstoel duwen tijdens de avond vierdaagse in Druten.

De gekozen projecten zijn altijd internationaal en regionaal van aard. Sinds enkele jaren is hier een meerjarig (internationaal) project aan toegevoegd. De projecten richten zich vooral op vrouwen en kinderen.

En natuurlijk is er binnen onze club ruimte voor GEZELLIGHEID. Er worden vele uitstapjes en samenkomsten georganiseerd, zoals het verjaardagsfeestje op de dag van de inauguratie, een kerstbijeenkomst, de Nieuwjaarsborrel met partner, excursies, samen film kijken en zomeretentje met partner.

 

contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


12/04/17 Bommelerwaard
Grenzeloos Koken
10/05/17 Bommelerwaard
Grenzeloos Koken
14/05/17 Zuid Limburg
Ladiesfair Kasteel Vliek
21/06/17 Bommelerwaard
koken met Prezzent cliënten
20/09/17 Bommelerwaard
koken met Prezzent cliënten
30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article

Profiel

Soroptimistclub Batenburg “Maas en Waal” bestaat sinds 1999. De charter is ontvangen op 27 maart 1999 uit handen van gouverneur Siri Bjercke, unie van Noorwegen en Uniepresident Tjer Oele-Sietinga.

Club Batenburg “Maas en Waal” heeft momenteel 28 leden met een grote diversiteit aan beroepen en leeftijdscategorieën. Deze diversiteit biedt ons mogelijkheden om activiteiten op allerlei terreinen te ontplooien, we zijn van vele markten thuis. We leren van elkaars ervaringen en maatschappelijke interesses. Het merendeel van de leden woont in Batenburg, Land van Maas en Waal of Wijchen.

Iedere 1e dinsdagavond van de maand wordt er vergaderd. Vooraf kan er samen gegeten worden in de vergaderlocatie, de Leurse Hof in Leur. Achteraf kan er geborreld worden. De vergadering bestaat uit 2 delen: een korte vergadering en een thema. Voor het thema wordt er een spreker uitgenodigd, vaak naar aanleiding van een fundspending project. De avond kan ook ingevuld worden door een van de eigen leden. Zij kan wat vertellen over haar werk, een bijzondere vakantie of ervaring.

Club Batenburg “Maas en Waal” heeft een vijfkoppig bestuur (president, secretaris, penningmeester, inkomende president, uitgaande president). Alle taken zijn verdeeld over commissies en taakgroepen. Alle clubleden zijn op één of meerdere manieren betrokken bij de activiteiten van de club.