Bommelerwaard

 Welkom bij Club Bommelerwaard.

Contactgegevens: 
Marten van Rossumsingel 24
5301 HC  Zaltbommel
tel: 0418-564080
www.soroptimist.nl/bommelerwaard

De doelstellingen van onze club zijn dezelfde als de doelstellingen van Soroptimist International. Je vindt ze in het menu onder: wie zijn wij.

De bestuurssamenstelling wisselt tweejaarlijks:
Als je bent ingelogd kun je onze bestuursleden vinden onder sorores,
als je niet kunt inloggen, stuur ons dan aub even een mailtje zodat we je kunnen informeren. Ook bij de Kamer van Koophandel vind je deze informatie.

Bij voorkeur kiezen we projecten die vrouwen en kinderen ondersteunen.
Het project 2015-2016 is “E Timon den bo mes man” ( Het heft in eigen handen) op Curacao. Het wil de zelfredzaamheid van vrouwen verhogen door het geven van basiscursussen, coachen en begeleiden, zodat zij in hun eigen onderhoud en dat van hun kinderen kunnen voorzien.

In de afgelopen jaren heeft onze club meer dan € 80.000.- gedoneerd aan veel verschillende projekten; zals Sabatu,een revalidatiecentrum op Kalimantan, Stichting Hester, I.T.Robillo Hospitalop de Filippijnen, Jeugdorkest Generaal Karel v.d.Heijden e.v.a.

Een van onze activiteiten bestaat uit verkoop van gebruikte mooie sieraden. Wij hebben we een vast verkooppunt bij 't Schootsveld aan de Marten van Rossumsingel 20 in Zaltbommel. Je helpt ons dus niet alleen met geld, maar ook door sieraden te kopen en cadeau te geven.

Wij zijn een vereniging en hebben geen winstoogmerk. Ons inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel te Tiel is 11042876.
Daar wij een vrijwilligersorganisatie zijn, kennen wij geen beloningssysteem. Soroptimistclub Bommelerwaard heeft een ANBI-status. nr 818480191.

Dit betekent dat giften van de belasting kunnen worden afgetrokken.                      Opbrengsten en donaties komen conform de voorwaarden van de Belastingdienst, voor 90% of meer ten bate van goede doelen.

Verder zijn wij vertegenwoordigd op de Internationale Vrouwendag in Zaltbommel en zijn actief voor NL-Doet.
Heb je belangstelling voor ons beleidsplan, verslag van activiteiten of de financiële verantwoording,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons en je krijgt ze toegestuurd. 


12/04/17 Bommelerwaard
Grenzeloos Koken
10/05/17 Bommelerwaard
Grenzeloos Koken
14/05/17 Zuid Limburg
Ladiesfair Kasteel Vliek
21/06/17 Bommelerwaard
koken met Prezzent cliënten
20/09/17 Bommelerwaard
koken met Prezzent cliënten
30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article

Profiel

Soroptimistclub Bommelerwaard is opgericht in 1998. De leden komen uit verschillende beroepsgroepen en zijn van verschillende leeftijdscategorieën.

Onze bijeenkomsten vinden plaats op de eerste woensdag van de maand in het Oude Mestershuis in Gameren bij Zaltbommel. Na het eten en een korte agenda is er vaak een spreker uit onze club of van daarbuiten, die een onderwerp behandelt waarover gediscussieerd kan worden.

In de derde week van de maand komen wij informeel samen bij een lid thuis onder de titel DEP. Dit betekent Drinken, Eten, Praten. De P is natuurlijk het belangrijkste!

In januari hebben wij met partners/introducés een Nieuwjaarsborrel en in augustus organiseren wij een alternatief. Dit kan een picknick zijn, een cursus reanimatie of een bezoek aan een museum.

Wij verzamelen 2e-hands sieraden die verkocht worden ten gunst van onze projecten.