Club De Meierij

ACTIE PEPERNOOT 2015

Soroptimisten Samen Sterk in Samenwerking :)

Club ‘De Meierij’ in Den Bosch verbond zich voor de eerste keer met Actie Pepernoot vorig jaar en ….. wij waren tevreden, want 72.305 Airmiles werden er geschonken en 1760,40 euro cashdonaties kwamen binnen op ons account “Soroptimisten” !
Doet u dit jaar met ons mee om van deze kleine ‘vlek’ in het zuiden, een ‘grote’ vlek door het land te maken? Samen sterk en slechts een paar minuten van uw tijd vragen wij… en weet dat u hiermee uren van geluk bij een kind kan brengen.

Doneer (een gedeelte van) uw Air Miles of schenk een cashdonatie via de actiepagina van Actie Pepernoot.
Wilt u op dit formulier bij het veld ‘voornaam’ vermelden van welke Soroptimisten club u bent. Uw achternaam kunt u normaal invullen. Zo kunnen wij voor u “uw” actie goed volgen.


Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen recht hebben op geluk. Kinderhulp helpt hen op een hele praktische en kindgerichte manier. In ons land groeien 400.000 kinderen op in armoede en hun hoop op een Sint cadeautje hebben deze kindjes al lang opgegeven .. thuis is er geen geld voor leuke dingen.

Nationaal Fonds Kinderhulp richt zich het hele jaar door op kindgerichte zaken die goed passen bij de thema’s van de Soroptimisten: “elk kind heeft door scholing meer kans” en “spelen is leren” : )

Heel veel dank voor uw bijdrage en ook namens deze kinderen, Fonds Kinderhulp.


12/04/17 Bommelerwaard
Grenzeloos Koken
10/05/17 Bommelerwaard
Grenzeloos Koken
14/05/17 Zuid Limburg
Ladiesfair Kasteel Vliek
21/06/17 Bommelerwaard
koken met Prezzent cliënten
20/09/17 Bommelerwaard
koken met Prezzent cliënten
30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
11/04/17 Almere
Regiobijeenkomst Midden Nederland
12/04/17 Bommelerwaard
Grenzeloos Koken
Not id article

Profiel

 

“Soroptimistclub De Meierij” met leden uit de regio ´s-Hertogenbosch en Oss e.o. , werd op
24 september 1983 als 55e club van de Unie geïnaugureerd. Sinds de oprichting van de zelfstandige club Oss “Le Papillon” in 2005 komen de huidige leden alleen uit de regio ´s-Hertogenbosch. De club  telt ca. 20 leden, in leeftijd variërend van 36 tot 80 jaar, werkzaam of werkzaam geweest in diverse beroepen. De clubvergaderingen vinden plaats op de 3e dinsdagavond van de maand op een vaste vergaderlocatie. De zomeravond bijeenkomst alsmede de Kerstviering vindt bij één van de leden thuis plaats.  Iedere 5e dinsdagavond van de maand organiseren wij  een “DEP” (Drinken-Eten-Praten) avond, eventueel  in combinatie met een bezoek aan een film of tentoonstelling.  Friendshiplinks  zijn er met club Brussel-Iris, Cannes  en Sudbury.”