Club Mosaïk-Limburg

 

Maandelijks komen wij als club bij elkaar voor de ledenvergadering, die wordt vooraf gegaan door een gezamenlijke maaltijd. De leden van de club Mosaik Limburg vinden het belangrijk om aandacht te hebben voor intern netwerken, kennisuitwisseling en het elkaar beter leren kennen. Dit jaar staat het programma dan ook in het teken van ‘Aandacht, Inzicht en Betrokkenheid’.

 

Wij steunen afwisselend regionale, nationale en internationale projecten. Daarvoor organiseren we grotere actviteiten zoals een film- en een opera avond, waarvan de opbrengst bedoeld is voor het project. Ook kleinschalige bijeenkomsten organiseren we om ons project onder de aandacht te brengen van een breder publiek. Dit jaar steunen we het project Women’s Alliance of Ladakh. Hierbinnen zijn verschillende programma’s waarmee de positie van vrouwen en kinderen in Ladakh wordt versterkt. Een van onze leden is nauw verbonden aan dit project en is vanuit persoonlijke betrokkenheid naar Ladakh geweest om de vorderingen van het project ter plekke te volgen.

 

contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


12/04/17 Bommelerwaard
Grenzeloos Koken
10/05/17 Bommelerwaard
Grenzeloos Koken
14/05/17 Zuid Limburg
Ladiesfair Kasteel Vliek
21/06/17 Bommelerwaard
koken met Prezzent cliënten
20/09/17 Bommelerwaard
koken met Prezzent cliënten
30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article

Profiel

 

Soroptimistclub Mosaïk Limburg is de zestigste club van de Unie, opgericht op 18 mei 1985. Het charter is uitgereikt door Ingrid Holter uit Kristiansand in Denemarken. 


 

De club telt 36 leden (waarvan 1 seniorlid) afkomstig uit de regio Noord- en Midden-Limburg. Wij zijn een actieve club van jong en oud, die veel onderneemt, organiseert, wil samenwerken en naar buiten treden. Een kleurrijk gezelschap van vrouwen, werkzaam in uiteenlopende beroepen. Het Limburgse landschap van Moeder Maas verbindt ons. Dit verklaart de naam van onze club: Mosaïk 

 

Elke eerste dinsdag van de maand komen we bij elkaar. Soms nodigen we een gastspreker uit, maar ook is er aandacht voor het levens- of werkbericht van onze eigen leden. 
We beginnen de avond altijd met een gezamenlijke maaltijd. De diesviering in mei is voor ons een speciale bijeenkomst, maar ook de nieuwjaarsbijeenkomst heeft een feestelijk karakter. Onze leden nemen naast de clubavonden deel aan workshops, boekenclubs en activiteiten van de Unie en zusterclubs.

 

Binnen onze club neemt de maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke plaats in. Dit komt onder meer tot uiting in de fondsenwerving voor goede doelen.

 

Wij hebben een bijzondere band met club Maaseik uit België (Friendshiplink)