Oss “Le Papillon”

Soroptimistclub Oss le Papillon wil een maatschappelijk betrokken organisatie zijn van voornamelijk werkende vrouwen en zij die het arbeidsproces achter zich hebben. Betrokkenheid bij elkaar en de maatschappij is een belangrijke waarde. Verwacht wordt dat leden respect hebben voor elkaar, het lidmaatschap serieus nemen door regelmatig aanwezig te zijn en een actieve bijdrage te leveren.

Het vergroten van de betrokkenheid van de leden door elkaar beter te leren kennen, door ervaringen uit te wisselen en te horen wat je bezighoudt in je persoonlijk leven, werk en maatschappij, wordt belangrijk gevonden.  Om dit te verwezenlijken wordt bij toerbeurt aan leden gevraagd een levensverhaal te vertellen.

Als centrale thema voor onze projecten kiezen wij voor 'local for local'. Wij vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan kleinschalige, regionale projecten.

 

contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


12/04/17 Bommelerwaard
Grenzeloos Koken
10/05/17 Bommelerwaard
Grenzeloos Koken
14/05/17 Zuid Limburg
Ladiesfair Kasteel Vliek
21/06/17 Bommelerwaard
koken met Prezzent cliënten
20/09/17 Bommelerwaard
koken met Prezzent cliënten
30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article

Profiel

Oss Le Papillon is opgericht door een aantal leden van Soroptimistclub Club de Meierij. Tijdens de charter van de Meierij stond ontpopping in de vorm van een poppenspel centraal, dit thema wordt voortgezet in de naam van de Oss club, Le Papillon.

De Charter is uitgereikt op 21 mei 2005

Sinds die tijd is onze club gegroeid tot ca.25 leden, werkzaam in diverse beroepen en branches. De leden wonen in Noordoost Brabant.

De clubbijeenkomsten zijn elke 2e dinsdagavond van de maand afwisselend bij een van de leden thuis of in Restaurant 't Bomenpark voor een zgn. vroege avond. Daarnaast is er op iedere 5e dinsdag van de maand een borrelavond. Tijdens de zomermaanden worden er terrasavonden georganiseerd voor hen die niet op vakantie zijn.