Club Zuid Limburg

 

De projecten zijn lokaal, nationaal en internationaal van aard. We zoeken altijd naar een link zodat het project “kort bij huis” voelt, ook al vindt het bijvoorbeeld plaats in Afrika. Vaak is er een persoonlijke betrokkenheid van een van de leden. Projecten die een combinatie zijn van ‘handen uit de mouwen steken’ en fundraising, verdienen de voorkeur. Typerend voor de club is namelijk het gevoel van saamhorigheid, warmte en interesse in elkaar. Een aantal keren per jaar zijn er dan ook de Kleine Kring Etentjes bij leden thuis, waarbij de gastvrouw tussen de 4 en 12 leden ontvangt. Daarnaast is er nog een actieve Leesclub die maandelijks bij elkaar komt en uiteenlopende literaire boeken bespreekt. Nieuw is de 2e-hands Boeken/CD/DVD beurs die voorafgaand aan de maandelijkse clubavond plaatsvindt.

 

Contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


12/04/17 Bommelerwaard
Grenzeloos Koken
10/05/17 Bommelerwaard
Grenzeloos Koken
14/05/17 Zuid Limburg
Ladiesfair Kasteel Vliek
21/06/17 Bommelerwaard
koken met Prezzent cliënten
20/09/17 Bommelerwaard
koken met Prezzent cliënten
30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article

Profiel

 

Club Zuid-Limburg is opgericht in 1975 als 50ste club van de Unie. Het charter is destijds uitgereikt door H.C. Hessling. In 2010 bestond de club 35 jaar. De club heeft friendship links met Soroptimistclub Genk (België) en Aken (Duitsland).

 

De club telt circa 40 leden, sterk variërend in leeftijd. Er is een grote diversiteit aan beroepen binnen de club.

 

De eerste donderdag van de maand is de clubavond in Hotel Voncken in Valkenburg a/d Geul. Tijdens de clubavonden is er altijd een spreker, vaak van buiten de club, die een bepaald onderwerp belicht of een workshop geeft. Op die manier worden de clubavonden zo interactief mogelijk. Voorafgaand aan de clubavonden is er altijd gelegenheid tot gezamenlijk dineren. Een aantal keren per jaar is er een buitenactiviteit, soms met partners.