Club Bergen op Zoom e.o.

Club Bergen op Zoom e.o. heeft een actief beleid met fondsenwerving voor projecten  die zowel lokaal, nationaal en internationaal van aard en karakter zijn.  

Fundraise Project 2013 Soroptimisten

Wij hebben met een filmavond met aangeklede borrel het mooie bedrag van 1000.- euro op weten te halen voor de zorgboerderij Zarah’s hoeve van Bep Dijkhuizen in Lepelstraat.

Deze zorgboerderij biedt zorg aan kinderen en volwassenen met allerlei specifieke problemen.

Een prachtig initiatief dat wij als Soroptimisten graag ondersteunen. niet alleen met het geld bedrag ondersteunen wij de Zarahshoeve, maar we hebben als club ook twee zaterdagen de handen uit de mouwen gestoken op de boerderij zelf. onkruid wieden, ramen zemen en tuin meubels in elkaar zetten niets was ons te gek.

Voor verdere info verwijzen wij naar : www.Zarahshoeve.nl.

Het jaar 2012 had Club  Bergen op Zoom e.o.  gekozen voor een speciaal lokaal doel. Geld bijeenbrengen om nieuw materiaal aan te schaffen voor de G-atleten van SPADO.
Enthousiaste sporters met een beperking:  materiaal  aangepast  aan de mogelijkheden van deze sporters. In samenwerking met de Hotelschool van het Zoomvlietcollege werd een  ZILT menu  gepresenteerd in restaurant “de Canise”. Door de koks van de Hotelschool werd een heerlijk menu bereid en de gerechten werden uitgeserveerd door d e leerlingen van deze school. De Soroptimisten verzorgden de totale organisatie en publiciteit.  Kwaliteit halen uit kwantiteit.  Het was een bijzonder project, met actieve directe betrokkenheid  van alle leden in de diverse commissies. we hebben het mooie bedrag van 1250 euro kunnen overhandigen.    

De afgelopen jaren zijn er  diverse  fairs en concerten georganiseerd.  De Ravelijnfair voor School on Wheels in India. Een Kerstfair en een  Lenteconcert  voor het UAF.  Lentefair  op landgoed Vrederust voor Stichting Vrienden van Kusk,  geld voor een muur rond een middelbare meisjesschool in Afghanistan.  Kerstboom verkoop met Koek en Zopie  voor Dag van de Rechten van de Mens.

 

Contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Geen evenementen
30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article

Profiel

Soroptimistclub Bergen op Zoom e.o. werd  op 6 oktober 1973 opgericht en ontving de charter van  mevrouw L. Heuskin, Unie Presidente van Belgie en  werd daarmee  de 48e club in Nederland en de 2e club in het Zuidwesten van Brabant.  De 29 clubleden  werken en / of wonen in de  gemeente Bergen op Zoom  of directe omgeving .

Iedere 1e dinsdag van de maand  dinervergadering  in Restaurant De Moor aan de historische Grote  Markt te Bergen op Zoom.  Deze avond worden werk-  en levensberichten  gepresenteerd  en bijzondere sprekers uitgenodigd.

Ieder e 3e dinsdag  werkvergadering  met  activiteit  op locatie of werkvelden.

Regionaal  jaarlijks viering  Dag van de Rechten van de Mens  met de clubs Roosendaal en Breda. 

De club heeft Friendshiplinks met:  Hadera (Eur),  Knokke  (Eur), Mansfield and district (Br).