Club Roosendaal ”Drie Rozen”

Ons belangrijkste serviceproject is in 2012-2013 de ondersteuning van Hospice Roosdonck in Roosendaal, een instituut dat palliatieve zorg aan terminaal zieke mensen biedt.Die ondersteuning gebeurt praktisch, bestuurlijk en financieel.

Daarnaast ondersteunt de club een schoolproject in Polen waarin verwerving van de Engelse taal wordt gefaciliteerd.Eenmaal per jaar is er kleinschalige praktische hulp bij de ontvangst van buitenlandse kinderen in een Roosendaals vakantieproject.

Fundraising is voor het realiseren van deze “goede doelen” onmisbaar.Voor onze komende fundraising organiseren wij een benefietavond met een spectaculair optreden van het Scapinoballet in de Roosendaalse schouwburg De Kring, september 2012. Daarnaast kennen wij een jaarlijkse traditie in de organisatie van onze “Sorrenbridgedrive”, eveneens een van onze inkomstenbronnen.

Contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Geen evenementen
30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article

Profiel

 

Vakvrouwen die zich inzetten voor goede doelen: zo typeren ook de Roosendaalse Soroptimisten zichzelf.  Onze Soroptimistclub organiseert gezellige bijeenkomsten, stimuleert vriendschappelijke onderlinge betrekkingen van de leden en ontwikkelt steeds weer nieuwe serviceactiviteiten.

Sinds 1998 is de Soroptimistclub actief in Roosendaal en omgeving, maar ook in een internationale context.

De 32 leden vertegenwoordigen een grote diversiteit aan beroepen, garantie voor creativiteit en een stevige basis voor de zakelijke aanpak van onze serviceprojecten.

Wij komen bijeen op elke eerste en derde dinsdag. Buiten de dinsdagavonden krijgen onze activiteiten de nodige aandacht in onze werkcommissies.

Wij bespreken en organiseren onze clubprojecten, regelen onze fundraising en blijven in contact met Soroptimist International waarvan wij een onderdeel zijn. En: wij hebben aandacht voor elkaar.

Ons jaarprogramma richt zich op onze actuele projecten, op thema’s die de positieverbetering van vrouwen en kinderen in de samenleving raken, op aandacht voor onze beroepen, en op ons onderlinge contact.

Maar voor alles vormen de Soroptimisten van “Drie Rozen” een leuke club, waarvan elk lid graag deel uitmaakt!