Lidmaatschap

Soroptimisten zijn uniek; wij vormen internationaal de grootste serviceorganisatie van vakvrouwen ter wereld. Soroptimisten zetten zich wereldwijd in voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes in het bijzonder.

Soroptimisten zijn vakvrouwen, studerend, werkend en blijven lid na hun pensionering. Een Soroptimistclub streeft naar een zo groot mogelijke diversiteit in haar ledenbestand. In principe is elk beroep daarom maar eenmaal vertegenwoordigd. Ook vakvrouwen die substantieel deel van de week actief zijn in het vrijwilligerswerk kunnen in aanmerking komen voor het lidmaatschap.

Een Soroptimist is lid voor het leven, tenzij zij zelf besluit op te zeggen. Een Soroptimist is lid van een plaatselijke of regionale Soroptimistclub. Voor het lidmaatschap wordt men gevraagd. U heeft echter wel de mogelijkheid uw belangstelling kenbaar te maken. U kunt een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende informatie: uw NAW-gegevens, emailadres, telefoonnummer, geboortedatum, beroep en evt. vrijwilligerswerk, uw motivatie en tot slot hoe u ons gevonden heeft. Uw belangstelling wordt doorgegeven aan de club in uw plaats/regio. Zij nemen contact met u op om u informatie te geven over de mogelijkheid lid te worden.


30/03/17 Alphen aan den Rijn
Groot Alphens Dictee 2017 voor Free a Girl
06/04/17 Rotterdam
Huisconcert
07/04/17 Delft
Club Delft met Friendshiplinks
08/04/17 Delft
Club Delft 65 jaar
09/04/17 Rotterdam
9 april 2017 Marathonloop
Not id article