20180615-_MG_0129 verkleind.jpg

 

2019-2020

Dit clubjaar is het thema : WAARDEVOL ZIJN. Het jaarprogramma ziet er aantrekelijk uit. Dit jaar was het onze beurt De Dag van de Rechten van de Mens vorm te geven traditiegetrouw met club De Reestlanden en club De Kop van Overijssel. Met elkaar hebben we in december een gezellige en vooral boeiende avond gehad in Meppel. De avond stond in het teken van het vluchtelingenprobleem en dan met name in de vluchtelingenkampen op Lesbos. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst gaf het bestuur ons de volgende spreuk mee: "Succes is krijgen wat je wilt, geluk is willen wat je krijgt". Om over na te denken en mee te nemen in het nieuwe jaar.

Het gebruik van de 'social media' staat dit jaar bovenaan de agenda onder het motto 'Laat je zien, laat je horen'. Onze eigen leden komen aan het woord met werk- en levensverhalen. Zo zal horecaondernemer Colinde de Nijs, lid van onze club, een smaakles verzorgen in haar restaurant Le Mirage. Verder zijn er gastsprekers uitgenodigd zoals Jacqeline Hofstede met Economy for the Common Good enTruida Verbaan over Roemenië. Het belooft een interessant jaar te worden.  

Goede doel

Club Noordoostpolder ondersteunt het President's Appeal 2017-2019 : Woman, Water & Leadership. Dit project is geinitieerd door Mariet Verhoef President van Soroptimist International. 
Het lokale project is 'menstruatiearmoede'. Het is schrijnend dat in een rijk land als Nederland er vrouwen en meisjes zijn die geen geld hebben om maandverband en tampons te kopen. We werken hiervoor samen met de voedselbank.