20180615-_MG_0129 verkleind.jpg

 

2019-2020

In de oktobervergadering vond de bestuurwisseling plaats. Het thema dit jaar is : WAARDEVOL ZIJN. Het jaarprogramma ziet er aantrekelijk uit. Dit jaar is het onze beurt De Dag van de Rechten van de Mens vorm tegeven traditiegetrouw met club De Reestlanden en club De Kop van Overijssel. De avond zal in het teken van Vluchtelingen staan.  Het gebruik van de 'social media' staat dit jaar bovenaan de agenda onder het motto 'Laat je zien, laat je horen'. Onze eigen leden komen aan het woord met werk- en levensverhalen. Zo zal horecaondernemer Colinde de Nijs, lid van onze club, een smaakles verzorgen in haar restaurant Le Mirage. Verder zijn er gastsprekers uitgenodigd zoals Jacqeline Hofstede met Economy for the Common Good enTruida Verbaan over Roemenië. Het belooft een interessant jaar te worden. 

2018-2019

Dit clubjaar ligt alweer achter ons. Het thema was 'Positief vooruit'.  Er kwamen weer tal van onderwerpen aan de orde zoals duurzaam bouwen, schuldsanering, aardwarmte enz. We brachten een bezoek aan een grote paprikateler in Luttelgeest en kregen een rondleiding op het akkerbouwbedrijf van één van onze leden. Daarnaast kwamen ook onze eigen leden aan het woord met werk- en levensverhalen. Het was een interessant jaar. 

Goede doel

Club Noordoostpolder ondersteunt het President's Appeal 2017-2019 : Woman, Water & Leadership. Dit project is geinitieerd door Mariet Verhoef President van Soroptimist International. https://soroptimist.nl/nl/wwl/