20180615-_MG_0129 verkleind.jpg

 

 

 

2017-2018

Club Noordoostpolder sloot in oktober een succesvol bestuursjaar af rond het thema 'Kracht en kwetsbaarheid'. Het was een bijzonder jaar waarin we maar liefst 4 nieuwe leden mochten verwelkomen. Hoogtepunten waren het optreden van vocalgroep 'Choral' met Etty, het bijzondere verhaal van Etty Hillesum, de jaarlijkse filmavond in mei en de Fashion Fair in september.

De belangrijkste gebeurtenis van het afgelopen clubjaar was de viering van ons 10e lustrum. We hebben dit binnen de club gevierd. We kunnen terugzien op een prachtig feest met tal van gedenkwaardige momenten. Lees verder: 

50-jarig bestaan

2018-2019

In de oktobervergadering vond de bestuurswisseling plaats. Het thema dit jaar is 'Positief vooruit'. Het jaarprogramma ziet er aantrekkelijk uit. Er komen weer tal van thema's aan de orde zoals duurzaam bouwen, schuldsanering, aardwarmte enz. Daarnaast komen ook onze eigen leden aan het woord met werk- en levensverhalen. Het belooft een interessant jaar te worden. 

Goede doel

Club Noordoostpolder ondersteunt het President's Appeal 2017-2019 : Woman, Water & Leadership. Dit project is geinitieerd door Mariet Verhoef President van Soroptimist International. https://soroptimist.nl/nl/wwl/