BENEFIET FILMVOORSTELLING KABUL, CITY IN THE WIND        Dinsdag 10 maart

t.b.v. het project “No Sex for Fish” *

Deze film van regisseur Aboozar Amini was in 2018 de openingsfilm van de 31ste editie van het IDFA filmfestival en werd bekroond als beste documentaire.

lees meer: kabul-city-in-the-wind

Programma: Dinsdag 10 maart 2020

19.15 uur : Zaal open

19.45 uur: Presentatie Project “No Sex for Fish” * door Helma Nijssen

20.00 uur: Aanvang film

Kosten: 15 Euro contant aan de zaal te betalen, de totale opbrengst gaat naar het project

Waar: Stichting Perdu, Kloveniersburgwal 86, 1012 CZ Amsterdam

Er is koffie tijdens de inloop en na de documentaire bent u van harte welkom om nog gezellig na te praten, de bar is open (consumpties zijn niet inbegrepen in de toegangsprijs).

Wilt u  via soroptimist.events@gmail.com laten weten met hoeveel mensen u komt. Wij verheugen ons op uw komst.

* Het project “No Sex for Fish” van Chiela’s Womens Group, Dunga Beach-Kisumu- Kenia wordt dit jaar ondersteund door Soroptimistclub Amsterdam Centrum/West.

lees artikel project

Soroptimisten zijn Zusters, Sorores, die het beste, optimum, nastreven. Als grootste internationale serviceorganisatie van vakvrouwen voor vrouwen zet Soroptimist International zich wereldwijd in voor de verbetering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes. Wil je meer weten over Soroptimisten: www.soroptimist.nl
 

Kunt u er op 10 maart niet bij zijn, dan kunt u het project ook steunen door een donatie naar rekening NL76 INGB 0005 3584 84 t.n.v. Soroptimist International Club Amsterdam C-W onder vermelding van Donatie Project Club 2020

Uw steun doet er toe!

Kabul, City in the wind