Welkom op de pagina van onze club Batenburg 'Maas en Waal'!

 


 

Wij zijn een groep enthousiaste vakvrouwen die met veel pezier activiteiten organiseert ten behoeve van onze goede doelen. Deze doelen/projecten zijn internationaal of regionaal van aard en richten zich vooral op het verbeteren van de levenspositie van vrouwen en kinderen. 

Voor het genereren van financiën voor onze 'goede doelen' staan er ieder jaar tal van projecten op het programma.
Het vaste fundraising project is de Emiliakroegenbridgedrive in het centrum van Wijchen. Elk jaar doen er ongeveer 140 bridgeparen mee. Mede door de grote medewerking van de horeca en de middenstand is de bridgedrive elk jaar weer een groot succes.
Een andere jaarlijks project betreft de Hernense jaarmarkt waar goede tweedehands spullen verkocht worden. Sinds twee jaren organiseren we in mei een filmavond in Beuningen waarvan de opbrengst  vanzelfspekend naar één van de door ons gekozen goede doelen gaat.

Unieke projecten in de afgelopen drie jaren waren de organisatie van een Wild-Experience (Wild-diner met entertainment) met een prachtige opbrengst voor School for Justice, onderdeel van Free a Girl en de organisatie van een asperge-diner ten behoeve van de Stichting Wereldvrouwenhuis Mariam van Nijmegen Nijmegen.
We hebben eveneens meegedaan aan het   Book-Buddy-project.

Ook de immateriële dienstverlening staat bij ons op het programma, zoals onze deelname aan de actie 'Nederland Doet'.

En natuurlijk is er binnen onze club ruimte voor gezelligheid. Er worden vele uitstapjes en samenkomsten georganiseerd en ook hebben we een aantal vaste bijeenkomsten zoals een zomeretentje,  een kerstbijeenkomst en een nieuwjaarsborrel (met partner).

Op onze facebookpagina zijn veel foto's te vinden van onze activiteiten.

Hieronder staat een groepsfoto die we hebben gemaakt in het kader van Orange the World 2019. Meer informatie over deze actie is te vinden door op deze link te klikken.

Contactadres: batenburgmaasenwaal@soroptimist.nl