Soroptimist International is een serviceorganisatie van vrouwelijke professionals, actief in een breed scala aan beroepsgroepen. Soroptimisten zetten zich in voor de verbetering van de positie van vrouwen en meisjes in de heel wereld. Spreekt dat je aan en wil je daaraan bijdragen? En ben je geïnteresseerd in een netwerk van professional friends?

In november stellen de Soroptimisten hun clubavonden door het hele land open voor geïnteresseerde, werkende vrouwen. Meld je hieronder aan voor een vrijblijvende kennismaking met een club bij jou in de buurt. 

Aanmelding inloopavond 2019

Je kunt je niet langer aanmelden. Dit formulier kan niet meer worden gebruikt.

Deelnemende clubs

Wij vinden je privacy belangrijk. Daarom nog even dit:
De Unie van Soroptimisten gaat zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je ons verstrekt. Bovenstaande gegevens registreren en gebruiken we alleen voor de inloopavond bij een van de Soroptimist clubs in Nederland. Zonder deze gegevens kunnen we je dan ook helaas niet inschrijven voor een van de inloopavonden. We zullen je gegevens maximaal een jaar bewaren. Tenzij je lid wordt van de Unie van Soroptimisten, natuurlijk. Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van je gegevens. En als je niet tevreden bent met onze reactie, kan je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Please don't check this box if you are a human.

Totaal

 

Mocht je hier vragen over hebben, mail ons dan gerust via welkom@soroptimist.nl