SAVE THE DATE: Muziek in de Fabriek 14 april in de Veerensmederij Amersfoort!

Club Amersfoort organiseert een Benefiet-avond "Muziek in de Fabriek" in de Veerensmederij in Amersfoort op 14 april 2018 ten behoeve van Musicians without Borders. Onder het motto: War divides, music connects brengen zij muziek bij mensen om hen te steunen en te verbinden: https://www.musicianswithoutborders.org/nl/

De opbrengst van deze avond, ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van Soroptimisten Club Amersfoort, komt ten goede aan de Rock School in Mitrova. Door de rock cultuur te laten herleven worden banden gesmeed tussen jongeren uit beide delen van de etnisch verdeelde stad.

U kunt op 14 april genieten van het onvergetelijke optreden van Alexander de Bruijn; hij vertelt op gloedvolle wijze het mooiste epos aller tijden: de Ilias. Ook zijn er die avond optredens van de talentenklas van Scholen in de Kunst en het toptalent Mischa van Tijn, winnaar van het Prinses Christinaconcours 2016 en Aniek de Boer met hits van vroeger en nu.

Tickets bestellen op: https://www.ticketkantoor.nl/shop/muziekidfabriek  Prijs 42,50 inclusief welkomstdrankje!

U kunt ons bereiken via: muziekindefabriek33@gmail.com

muziek in de fabriek.jpgLike ons op Facebook!

________________________________________________________________________________________________________________

 

amersfoort-BACKTOSCHOOL_logo-A_3.jpg

De actie Syrie Back To School is beeindigd. Club Amersfoort heeft een mooie bijdrage geleverd aan met de verkoop van de lampions ontworpen door Ulrike van Schagen.

 

amersfoort-lantaarn2.jpg

_________________________________________________________________________________________________________________

SOROPTIMISTEN BIJ OPENING GEZAMENLIJKE SOCIALE BANKEN AMERSFOORT (GSBA)

Op woensdag 24 september j.l. Is het nieuwe pand van de GSBA officieel geopend. 
Ca. 150 genodigden waaronder sponsors, maatschappelijke organisaties, kerken, politici en beleidsambtenaren waren aanwezig.
Rolanda Jonkman en Sieta Koet vertegenwoordigden de Soroptimisten Club Amersfoort. 
Op een groot scherm worden de organisaties getoond die de GSBA financieel ondersteunen. Daarna wordt een video-impressie van de opening getoond:http://www.vbcnotarissen.nl/nieuws/video-impressie-opening-gezamenlijke-sociale-banken-amersfoort

  

ZOMERACTIE CLUB AMERSFOORT bij de VOEDSELBANK AMERSFOORT!

 

amersfoort-logo voedselbank.gif

 

De Soroptimistenclub Amersfoort heeft zich de afgelopen weken ingezet om voor ongeveer 50 brugklassers een pakket schoolspullen samen te stellen zodat zij onbezorgd aan de middelbare school kunnen beginnen.

De afgelopen weken heeft de Soroptimistenclub Amersfoort een aantal activiteiten georganiseerd ten bate van de voedselbank Amersfoort.   Zo hebben de Soroptimisten voor 50 brugklassers een sporttasje met o.a. kaftpapier, schriften,  notitieblokken, rekenmachines, pennen, multomappen etc. samengesteld. Vrienden en bekenden van de Sorren boden spontaan giften aan. De sporttasjes zijn door twee sponsoren ter beschikking gesteld.

Dinsdagmiddag 12 augustus was het zover. De kinderen stonden vol spanning in de rij. Voor zowel de jongens als de meiden was er genoeg keus om iets naar hun eigen smaak te vinden.  ‘’Dit is het tweede jaar dat wij deze doelgroep ondersteunen. Het zou prachtig zijn als dit initiatief de komende jaren wordt voortgezet’’, aldus Cieka Galenkamp, coördinator van de voedselbank.

 

 Contactadres: amersfoort@soroptimist.nl