Soroptimist Club Ede organiseert sinds 2007 jaarlijks “Movie and More”, een filmavond in Pathé Cinemec Ede  om geld in te zamelen voor onze projecten. Er is altijd een bijzondere film , vaak een landelijke voorpremière, met een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we een loterij, waar dankzij onze sponsoren mooie prijzen gewonnen kunnen worden. De laatste jaren is er ook een optioneel internationaal buffet. In de afgelopen 13 edities hebben we meer dan € 180.000,- bijeengebracht.  Zie ook de pagina over onze eerdere projecten .

In 2019 zamelden we geld in voor School for Justice , er werd een recordbedrag van 16.475 euro opgebracht.
Het komend jaar gaan we ons inzetten voor  Kibeho Embroideries  in Rwanda, een project dat de Edese Soroptimisten samen oppakken met de Soroptimisten van SI Pretoria/Tshwane en met Netty Butera, projectcoördinator en de vrouw van de Rwandese ambassadeur in Zuid-Afrika. Feitelijk is dit een vervolg op het in 2012 mede door ons gesponsorde en nog steeds goed lopende Mapula-project in Zuid-Afrika.

Houd onze website en ons facebook-account in de gaten voor het programma van de volgende Movie and More op 31 maart 2020! In ieder geval kan al verklapt worden dat we de film Bombshell  gaan vertonen.

Niet naar de film?

U kunt ons project ook op een andere wijze steunen, door een bedrag over te maken naar ons rekeningnummer, IBAN: NL29 ABNA 0470 9767 48. Dat waarderen wij uiteraard zeer. 

Sponsoring door bedrijven

Ook bedrijven zijn belangrijk voor het slagen van ons event. In de afgelopen jaren hebben vele bedrijven Movie and More gesteund. 
Wij waren blij met de liefst 65 sponsoren in 2019, met speciale dank aan Van Veen Advocaten als hoofdsponsor: