Welkom op de clubpagina van Soroptimistclub Apeldoorn Sorgeloo’s! Apeldoorn Sorgeloo’s is een enthousiaste club van werkende vrouwen. Vrouwen met een grote diversiteit in beroep en leeftijd. Vrouwen die zich inzetten voor de positieverbetering van vrouwen en kinderen op een zo breed mogelijk vlak. Dit kan zowel materieel als immaterieel. De club organiseert diverse activiteiten om geld bijeen te brengen voor grote en minder grote projecten. Dit kan internationaal, nationaal, regionaal of lokaal zijn.

Fundraising 

De bekendste fundraising activiteit is de jaarlijks terugkerende geranium- en aspergeverkoop rond moederdag. Inmiddels aangevuld met heerlijke bijpassende wijnen voor bij de asperges of gewoon zo maar en het inmiddels roemruchte aspergediner. Vaste bestellers roemen de kwaliteit van onze producten en het grote gemak dat elke bestelling wordt thuis bezorgd. Wat dat betreft waren we onze tijd ver vooruit!

In 2019 hebben we geld ingezameld voor 2 goede doelen:  Free a Girl - School for Justice en Stichting Het Vergeten Kind

NLDoet

Inmiddels is het traditie dat we ons ieder jaar inzetten tijdens NL Doet. In 2019 hebben onze leden weer de handen uit de mouwen gestoken bij de Stadsakkers in Apeldoorn en helpen we mee om de bewoners van het Zonnehuis in Beekbergen een fijne middag te bezorgen. 

SorgeLoo's in actie tijdens NL Doet (1,6 MB)

Jaarthema

Ons jaarthema van 2019-2020 is: "Waarden" en hiervoor heeft onze programmacommissie een verrassend en afwisselend programma  bedacht. In 2020 organiseren we de bijeenkomst van de vier clubs uit de Stedendriehoek en vieren we ons derde lustrum.  

Voor actuele informatie over onze activiteiten kijk op onze Facebookpagina Apeldoorn SorgeLoo's

Contactadres: apeldoornsorgeloos@soroptimist.nl

Apeldoorn SorgeLoo's is ook lid van Interservice Apeldoorn. Voor meer informatie: Interservice Apeldoorn