Welkom op de clubpagina van Soroptimistclub Apeldoorn Sorgeloo’s! Apeldoorn Sorgeloo’s is een enthousiaste club van werkende vrouwen. Vrouwen met een grote diversiteit in beroep en leeftijd. Vrouwen die zich inzetten voor de positieverbetering van vrouwen en kinderen op een zo breed mogelijk vlak. Dit kan zowel materieel als immaterieel. De club organiseert diverse activiteiten om geld bijeen te brengen voor grote en minder grote projecten. Dit kan internationaal, nationaal, regionaal of lokaal zijn.

Fundraising 

De bekendste fundraising activiteit is de jaarlijks terugkerende geranium- en aspergeverkoop rond moederdag. Inmiddels aangevuld met heerlijke bijpassende wijnen voor bij de asperges of gewoon zo maar en het inmiddels roemruchte aspergediner. Vaste bestellers roemen de kwaliteit van onze producten en het grote gemak dat elke bestelling wordt thuis bezorgd. Wat dat betreft waren we onze tijd ver vooruit!

In 2018 hebben we geld ingezameld voor 2 goede doelen: School for Justice van Free a Girl en Stichting Feestneus .

In 2019 bezorgen wij op zaterdag 11 mei alle bestellingen en rond deze datum zal ook ons aspergediner weer plaatsvinden.  De opbrengst gaat dit jaar nogmaals naar  Free a Girl - School for Justice

Wil je onze actie steunen: bestellen kan via bijgaand bestelformulier:  Bestelformulier geraniums, asperges en wijn (583,6 KB)

Verder verrichten we hand- en spandiensten voor  Stichting Leergeld Apeldoorn - Voorst .

NLDoet

Inmiddels is het traditie dat we ons ieder jaar inzetten tijdens NL Doet. In 2019 steken onze leden weer de handen uit de mouwen bij de Stadsakkers in Apeldoorn en helpen we mee om de bewoners van het Zonnehuis in Beekbergen een fijne middag te bezorgen. 

SorgeLoo's in actie tijdens NL Doet (1,6 MB)

Jaarthema

Ons jaarthema van 2018-2019 is: "Impact" en hiervoor heeft onze programmacommissie een verrassend en afwisselend programma  bedacht. Zo hebben we verschillende sprekers uitgenodigd waaronder: een style- en imagocoach, een Krommie uit het team van Kromkommer, en de auteur van het boek Global Women Leadership. 

Voor actuele informatie over onze activiteiten kijk op onze  Facebookpagina Apeldoorn SorgeLoo's

Contactadres: apeldoornsorgeloos@soroptimist.nl

Apeldoorn SorgeLoo's is ook lid van Interservice Apeldoorn. Voor meer informatie:  Interservice Apeldoorn