Welkom op de clubpagina van Soroptimistclub Apeldoorn Sorgeloo’s! Apeldoorn Sorgeloo’s is een enthousiaste club van werkende vrouwen. Vrouwen met een grote diversiteit in beroep en leeftijd. Vrouwen die zich inzetten voor de positieverbetering van vrouwen en kinderen op een zo breed mogelijk vlak. Dit kan zowel materieel als immaterieel. De club organiseert diverse activiteiten om geld bijeen te brengen voor grote en minder grote projecten. Dit kan internationaal, nationaal, regionaal of lokaal zijn.

Fundraising 

De bekendste fundraising activiteit is de jaarlijks terugkerende geranium- en aspergeverkoop rond moederdag. Inmiddels aangevuld met heerlijke bijpassende wijnen voor bij de asperges of gewoon zo maar en het inmiddels roemruchte aspergediner. Vaste bestellers roemen de kwaliteit van onze producten en het grote gemak dat elke bestelling wordt thuis bezorgd. Wat dat betreft waren we onze tijd ver vooruit!

Dit jaar bezorgen wij op zaterdag 12 mei alle bestellingen en vindt ons aspergediner plaats op woensdag 23 mei.  De opbrengst gaat dit jaar naar  Free a Girl - School for Justice

Wil je onze actie steunen: bestellen kan via bijgaand bestelformulier:  Bestelformulier geraniums, asperges en wijn (583,6 KB)

NLDoet

Inmiddels is het traditie dat we ons ieder jaar inzetten tijdens NL Doet. Zo ook afgelopen 10 maart: 

SorgeLoo's in actie tijdens NL Doet (1,6 MB)

Jaarthema

Ons jaarthema van 2017-2018 is: "Kleurrijk" en hiervoor heeft onze programmacommissie een verrassend en afwisselend programma  bedacht. Voor actuele informatie over onze activiteiten kijk op onze  Facebookpagina Apeldoorn SorgeLoo's

Contactadres: apeldoornsorgeloos@soroptimist.nl