Kledingbeurs 12 oktober 2019

Opbrengst ruim € 5000 !

De jaarlijkse pop- up dameskledingwinkel van club Doetinchem-IJsseloever is een begrip in de regio en werd ook dit jaar weer goed bezocht. Veel klanten uit Dieren en omgeving vonden de weg naar deze verrassende outlet. Zij deden mooie aankopen en zorgden samen voor een fantastische opbrengst van ruim € 5000,-

De opbrengst gaat dit jaar naar het Life Line Project in Accra, Ghana. Met dit project worden meisjes uit de sloppenwijken van Accra gehaald. Zij leren een vak zodat zij een zelfstandig bestaan kunnen leiden met uitzicht op een positieve toekomst.

image18 kledingbeurs 19 winkel raamzijde.jpeg

 

Doesburg Binnenste Buiten juli 2019

Boekenverkoop tijdens braderie opbrengst € 726,15

doesburg sorren.JPG

"De verkoop van tweede hands boeken is al jaren een vaste inkomstenbron van onze club. Ons assortiment bestaat uit prachtige romans, spannende thrillers, grappige kinderboeken, de nieuwste kookboeken en inspirerende gedichtenbundels en managementboeken. 

Doesburg4.png

 

 

 

Een "strenge" selectie zorgt ervoor dat ons aanbod er verzorgd een aantrekkelijk uitziet en van prima kwaliteit is. Naast de verkoop aan huis in de prachtige tuin,  bij een van de leden staan we ook jaarlijks met 3 kramen op Doesburg Binnenste Buiten, een feestelijke braderie in de regio. Een aantal vaste klanten weet de weg naar onze kramen feilloos te vinden.  Maar ook de toevallige voorbijganger laat zich verrassen door ons gevarieerde aanbod. 

Dit jaar gaat de opbrengst onder andere naar                                                ons goede doel: Life Line project in Accra. 

 

 

Workshops georganiseerd door leden

Evernote.jpg

 

De workshop Evernote is georganiseerd door Monique.

Evernote is een app waarbij je alles op een rijtje hebt. Ideeën projecten en to-do list te verzamelen, zodat er niets tussendoor glipt. Deze workshop heeft  euro opgebracht, dit bedrag wordt gestort op ons jaarlijks project. 

 

 

vogeltaart.jpg

 

 

De workshop vogeltaart maken was bij Marieke thuis. Onder het genot van een drankje en gezellig samenzijn, hebben vele deelgenomen aan deze workshop. De opbrengst was   euro, dit komt ten goede van ons jaarlijks project. 

 

Koekjes en boekjes 2018

Koekjes en boekjes voor de Kerst opbrengst € 485

koekjes Jolink.png

 

Kerstkoekjes van bakkerij Jolink op Kerstmarkt Catharinakerk Doetinchem.
Op zaterdag 15 december 2018 was er in en rond de Catharinakerk in Doetinchem een kerstmarkt.
Bij de kraam van Soroptimistclub Doetinchem-IJsseloever waren er Koekjes en Boekjes!
In samenwerking met banketbakkerij Jolink uit Doetinchem werden overheerlijke kerstkoekjes aangeboden. 
Fantastisch om de kerstdagen mee te completeren! Van elk verkocht pakje koekjes ging € 2 naar het goede doel.
Om de kerstsfeer compleet te maken ook geestelijke voeding verkrijgbaar, in de vorm van inspirerende of juist ontspannende boeken, voor bij het haardvuur. Uiteraard ging ook de opbrengst hiervan naar het goede doel.
Club Doetinchem-IJsseloever steunde in 2018 meisjes en vrouwen in Nepal en Ghana via Girls not brides. 
Girls not brides is een samenwerkingsorganisatie van meer dan 100 organisaties, met als doel bescherming van meisjes tegen kind-huwelijken. Door het mogelijk maken van onderwijs krijgen meisjes en vrouwen een sterkere positie in de samenleving.

                                                                                       

Paraplu actie najaar actie 2017

Opbrengst €1245
 

Club Doetinchem-IJsseloever vierde in november 2017 haar      7e lustrum. Daarbij was er speciale aandacht voor het goede doel Lifting the Barriers om de financiering van een schoolopleiding van Keniaanse meisjes rond te krijgen. Eén van de acties ter ondersteuning van dit goede doel was de verkoop van mooie donkerblauwe paraplu’s met het Soroptimist-logo aan leden en zusterclubs.