Dieren, 13 oktober 2019

Kledingbeurs Soroptimistclub enorm succes

De jaarlijkse pop-up dameskledingwinkel van de Soroptimistclub Doetinchem-IJsseloever vond op zaterdag 12 oktober voor de zestiende maal plaats in het gebouw van de Gelreband in Dieren.
Veel klanten uit Dieren en omgeving vonden de weg naar deze verrassende outlet. Zij deden mooie aankopen en zorgden samen voor een fantastische opbrengst van ruim € 5000,-.

image19 kledingbeurs19 winkel overzicht.jpeg

Naast mooie vintage kleding, hing de winkel vol met eigentijdse merken als King Louie, Mexx, Sandwich, Karen Millen, Helena Hart en Gerry Weber. Naast modieuze kleding waren ook vrijetijdskleding, schoenen, tassen, sieraden en andere accessoires te vinden. Er was een vakkundige styliste, die iedereen die dat wilde hielp met professioneel advies.

Voor wie uit-geshopt was, was er een koffiehoekje om te genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers. De leerlingen van het Graafschapcollege in Doetinchem hebben weer heerlijke taarten gebakken die verkocht konden worden voor het goede doel en steigerbouwer Visser hielp met de winkelinrichting. Gall & Gall Bos in Velp stelde ons in de gelegenheid om een attentie aan te bieden.

image22 kledingbeurs19 jasjes.jpeg

De kleding die niet werd verkocht, is na afloop van de kledingbeurs geschonken aan de Kledingbanken in Dieren en Doetinchem.

De opbrengst gaat dit jaar naar het Life Line Project in Accra, Ghana. Met dit project worden meisjes uit de sloppenwijken van Accra gehaald. Zij leren een vak zodat zij een zelfstandig bestaan kunnen leiden met uitzicht op een positieve toekomst.

 

life line accra5.jpg