.

Uitnodiging: Kom Kennismaken!

De Soroptimistclub Goeree-Overflakkee nodigt je van harte uit voor haar inloopavond op woensdag 21 november 2018

Programma Soroptimistclub Goeree-Overflakkee

19:30 uur Inloop met koffie/thee

20:00 uur Introductie met na de pauze een interactief programma

21:15 uur Afsluiting

21:30 uur Einde avond  

Plaats: Brasserie Dok16, Westerschelde 16a, 3241 PA Middelharnis

vrij entree

Aanmelding: Heb je interesse in de activiteiten van de Soroptimisten en wellicht wil je hier zelf een bijdrage aan te leveren? Meld je dan aan voor onze inloopavond via het Secretariaat Soroptimistclub Goeree-Overflakkee: goereeoverflakkee@soroptimist.nl of via: www.soroptimist.nl/breng-soroptimisme-je-leven-aanmelding

 

Geslaagd evenement Lekker Nazomeren voor School for Justice

Soroptimistclub Goeree-Overflakkee kijkt met trots terug op Lekker Nazomeren 2018. Met een strak blauwe lucht, een aangenaam zonnetje, heerlijke hapjes en circa 200 gasten in de tuin van De Overkant in Ouddorp kan dit evenement van de soroptimisten met recht geslaagd worden genoemd.

Tijdens het evenement waren er mooie (ingetogen en uitbundige) optredens van diverse muzikanten van Goeree-Overflakkee. De jonge Thijmen en Tamara verrasten het publiek met hun gitaar en zang. De band 4Something speelde mooie covers. Jorinde zong mooie, ingetogen muziek en begeleidde zichzelf daarbij op de vleugel. Sax’a’holic blies vrolijke noten op de saxofoon en aan het eind van de middag werd de sfeer intiemer met akoestische gitaarmuziek van BZN. Wat een verrassing was het dat de Amerikaanse singer-songwriter Wyatt Easterling, samen met Miss Clementine langs kwam en een spontaan optreden gaf.

Dankzij de belangeloze inzet van de muzikanten, de medewerking van het team van ‘de Overkant’ en de sponsorbijdragen van vele ondernemingen op Goeree-Overflakkee, behaalden de soroptimisten een mooie opbrengst van ruim € 4.300 voor ‘School for Justice’.