Golf event.jpg

Bossche Charity Golf Event 2019.

Vrijdag 17 mei 2019 was het zover. Het allereerste Bossche Charity Golf Event vond plaats. We hebben een prachtige dag gehad en € 2500,00 opgehaald voor School for Justice

We kijken uit naar het Bossche Charity Golf Event 2020 op vrijdag 15 mei. Houdt u deze datum ook vast vrij?


In actie voor Nationaal Fonds Kinderhulp

Doneer Air Miles aan National Fonds Kinderhulp

Logo Kinderhulp.PNG

Club ‘De Meierij’ in Den Bosch verbond zich in 2014 met Kinderhulp door Air Miles op te halen voor het winterdoel “Actie Pepernoot”. In 2018 zijn ruim 120.000 Air Miles gedoneerd ten behoeve van deze actie. Een super mooi resultaat waar veel klinderen blij van zijn geworden.

Ook in 2019 is het weer mogelijk Air Miles te doneren aan het Nationaal Fonds Kinderhulp. Het is helaas niet meer mogelijk om Air Miles specifiek voor de Actie Pepernoot te doneren, maar alle donaties aan Nationaal Fonds Kinderhulp via de site van AirMiles  komen natuurlijk goed terecht. Het geven van Air Miles is nog steeds een fantastische manier om kinderen/gezinnen in armoede een onbezorgd dagje uit te geven, dus miles zijn enorm welkom!

Daarnaast is voor Actie Pepernoot zelf, het mogelijk maken van een pakjesavond voor ieder kind, dus ook voor die in armoede opgroeien, vooral geld nodig. Een donatie kun je overmaken via de site van Actie Pepernoot   .