Golf event.jpg

Bossche Charity Golf Event 2019.

Vrijdag 17 mei 2019 is het zover. Dan vindt het allereerste Bossche Charity Golf Event plaats. U wordt van harte uitgenodigd hier bij te zijn. Het belooft een leuke dag te worden met veel sportiviteit, gezelligheid en nieuwe ontmoetingen. Kijk hier voor meer informatie!


In actie voor Nationaal Fonds Kinderhulp

Doneer Air Miles aan National Fonds Kinderhulp

Logo Kinderhulp.PNG

Club ‘De Meierij’ in Den Bosch verbond zich in 2014 met Kinderhulp door Air Miles op te halen voor het winterdoel “Actie Pepernoot”. Heel tevreden waren wij met de 72.000 Air Miles die we toen konden doneren aan dit goede doel.

Onze club heeft in de jaren hierna nog regelmatig Air Miles en donaties ontvangen en geschonken aan Kinderhulp. Ondertussen is onze club ‘De Meierij’ ook enthousiast geworden over “Actie Zomerpret”, ook van Nationaal Fonds Kinderhulp.

Want wist u dat 1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in armoede? Voor hen is de zomervakantie geen feest. Zij zien kinderen uit de buurt en klas wél leuke dingen doen, zoals een dagje naar een pretpark of naar het zwembad. Zij blijven thuis: er is geen geld, soms zelfs niet voor een ijsje.

Club ‘De Meierij’ nodigt u uit om met hen samen voor 1 november a.s. al uw gespaarde Air Miles te schenken aan Nationaal Fonds Kinderhulp, zodat we met alle Sorores van Nederland in 1 keer echt heel veel kinderen in ons land, die in armoede opgroeien, kunnen verrassen.

Deze kindgerichte zaken sluiten perfect aan bij het onderwijsveld van aandacht van de Soroptimisten: “spelen is leren en door te leren kom je een stap verder”. Met u samen kunnen we tot 1 november, met weinig moeite, iets groots neerzetten. Na deze datum kunt u op dezelfde wijze uw Air Miles blijven doneren aan Nationaal Kinderfonds Kinderhulp en blijft onze teller lopen :-)

Inmiddels zijn al ruim 98.000 Air Miles gedoneerd door Soroptimisten! Op naar de 100.000!!!

Airmiles heeft aangekondigd dat uw Air Miles pas per 1 december komen te vervallen, dus u kunt nog doneren! 

Club ‘De Meierij’ rekent graag op uw Air Miles steun. Waarvoor vast heel veel dank. Ga hier naar onze actie pagina.