Bossche Charity Golf Event 2020

Golf event.jpg

Na het succes van ons allereerste Bossche Charity Golf Event in 2019, hadden we graag weer een mooie golfdag georganiseerd in 2020. Helaas kwam het Coronavirus voorbij terwijl wij midden in de voorbereidingen zaten. Dat leek ons niet het meest geschikte moment om deelnemers en sponsors te benaderen voor de 2e editie.

Daarom hebben we moeten besluiten dat ons 2e  Bossche Charity Golf Event in 2021 plaats zal vinden. We houden u op de hoogte van de nieuwe datum via deze website en de In Actie kalender op de homepage.


Filmvoorstelling Sibel

None Op 8 maart 2020, internationale vrouwendag, organiseerden we deze speciale vertoning van Sibel i.s.m. club Oss en club Vught Lumineus. Dankzij medewerking van de Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch konden wij deze film vertonen, waarbij de helft van de opbrengst bestemd was voor School for Justice, een project van de soroptimisten in Nederland, in samenwerking met Free a Girl.

Dank aan iedereen die deze middag geweest is en zo bijgedragen heeft aan de School for Justice.


In actie voor Nationaal Fonds Kinderhulp

Doneer Air Miles aan National Fonds Kinderhulp

Logo Kinderhulp.PNG

Club ‘De Meierij’ in Den Bosch verbond zich in 2014 met Kinderhulp door Air Miles op te halen voor het winterdoel “Actie Pepernoot” en het zomerdoel "Zomerpret". In 2018 zijn ruim 120.000 Air Miles gedoneerd ten behoeve van deze acties. Een super mooi resultaat waar veel klinderen blij van zijn geworden.

Het is nog steeds mogelijk Air Miles te doneren aan het Nationaal Fonds Kinderhulp. Het is helaas niet meer mogelijk om Air Miles specifiek voor een actie te doneren, maar alle donaties aan Nationaal Fonds Kinderhulp via de site van AirMiles komen natuurlijk goed terecht. Het geven van Air Miles is nog steeds een fantastische manier om kinderen/gezinnen in armoede een onbezorgd dagje uit te geven, dus miles zijn enorm welkom!

Voor Actie Pepernoot zelf, het mogelijk maken van een pakjesavond voor ieder kind, dus ook voor die in armoede opgroeien, is vooral geld nodig. Of steun Actie Zomerpret, die kinderen die in armoede opgroeien een te gekke zomer wil bezorgen door het uitdelen van zomerpretpakketten.  Een donatie kun je overmaken via de site van Actie Pepernoot of van Actie Zomerpret. Namens de kinderen, Kinderhulp en Soroptimistclub De Meierij hartelijk bedankt.