Welkom op de webpagina van Club Helmond-Peelland!

Elke maand hebben we een activiteit gekoppeld aan het thema dat de zittend voorzitter heeft gekozen. Na thema's als 'talentontwikkeling', 'beweging' en 'aandacht', staat 2018-2019 helemaal in het teken van 'Be Yourself and Relax'! 

Naast informatieve en gezellige bijeenkomsten onder elkaar, zetten we ons ook in voor anderen. Elk jaar steunen we een of meerdere (lokale) goede doelen. Eens in de twee jaar zetten we daarvoor een grote sponsoractie op.

Driemaal hebben we SpringArt georganiseerd, een kunstfair waar gemiddeld €15.000,- per keer werd opgehaald voor UAF. In 2012 organiseerden we het evenement SpringArt Kids waarbij €15.000,- werd opgehaald voor Stichting Leergeld. In 2014 organiseerden we Cinesor; een filmavond met loterij. Een feestelijke avond die €10.000,-- opbracht voor SyrieBack2School. Het jaar 2016 stond in het teken van Inloophuis de Cirkel. We organiseerden een avond met 'een lach en een traan' en haalden ruim €9.000,-- op! Omdat het thema voor 2018 'aandacht' was, zette we geen grote fundraising op maar hielpen iedere week in de bediening van sociaal retaturant Ratatouille.

Ook zijn we zichtbaar tijdens NL Doet, Super Sociaal en evenementen zoals Samenloop voor Hoop en de Drakenbootrace in Helmond.

Het bestuur 2018-2019

Voorzitter: Inge Feijen, Inkomend voorzitter: Marianne Smits, Uittredend voorzitter: Monique de Leeuw, Secretaris: Claudia Smeenk, Penningmeester: Saskia van Loon

 

 


Contactadres: helmondpeelland@soroptimist.nl