Verschillende kleine acties om geld te generen voor onze goede doelen in 2019:

Met kleine lokale acties willen wij steun geven aan dit revalidatiecentrum voor kinderen met een beperking in SriLanka. Hiermee kunnen zij meer kinderen behandelen en de lokale professionals van actuele kennis blijven voorzien.

Deze stichting helpt kinderen die net buiten de norm vallen bij de Voedselbank. Zij doneren voedsellpaketten of proberen op een andere manier van dienst te zijn. Wij willen met onze donatie geselecteerde gezinnen een abonnement geven op zwembad de IJzeren Man zodat zij een zomer lang kunnen gaan zwemmen met vrienden en vriendinnen. 

 

Benefietdiner SamenSterk zeer succesvol

Het eerste benefietdiner wat wij organiseerde op 14 april 2018 was een doorslaand succes. Met inspirerend vermaak van het Koning Willem I College uit Den Bosch en Cirke Banda was het een heerlijke avond. De culinaire verzorging lag in handen van Ida Gunning, ook lid van club Vught Lumineus. Graag nodigen wij u nu al uit voor het benefietdiner in april 2019. Een benefietdiner waarbij we weer naast (h)eerlijk eten ook verrassend vermaak gaan bieden.Het belooft wederom een unieke avond te worden waarbij de opbrengst ten goede komt aan nog nader bekend te maken goede doelen..

8500 euro opbrengst voor MyBookBuddy

Door onze prachtige opbrengst kunnen wij 3 scholen sponsoren. de  Ecola Dassago in Burkina Faso kreeg een bedrag van  3.400 euro.Hierdoor gaat deze school ook onze naam dragen. Verder konden wij twee nog te bouwen scholen in Kenia een bijdrage geven. De Esiamboko school - 2.000 euro en de Mumias school 2.183 euro.

Lees het volledige artikel

Artikel Soroptimist (7,0 MB)