Activiteiten in 2018

15, 16 en 22 december 2018: bezoek onze stand!
Kom onze leuk producten kopen voor ons goede doel! Bezoek op 15 en 16 december de Kerstmarkt in Veere of op 22 december onze kraam op de Markt in Middelburg. Je kunt er enige wasknijperpoppetjes kopen in Zeeuwse dracht, engeltjes voor in de boom, fantastische vogeltaarten en nog veel meer!

collage.jpg

 

17 november 2018: Filmmiddag!
Bezoek op 17 november 2018 om 14.30 uur een film voor het goede doel! In Cinema Middelburg gaan we met elkaar genieten van de film The Children Act van regisseur Richard Eyre. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Booker-Prize winnaar Ian McEwan ('Atonement'), die tevens het scenario schreef. Noteer vast de datum en neem introducées mee! Hoe voller de zaal, hoe meer geld voor ons goede doel!

The Children Act.jpg

Activiteiten in 2017

Verkoop artikelen tijdens Kerstmarkt in Veere
Op 16 en 17 december hadden we een stand tijdens de Kerstmarkt Veere. Een aantal van onze leden heeft hard gewerkt aan een mooie collectie! We hebben bijna € 2.000 opgehaald voor ons goede doel met de verkoop van kettingen van papier maché, kerstboomversieringen, vogeltaarten en kaarten. De kettingen en wasknijperpoppetjes zijn nog rechtstreeks bij onze presidente, Sylvia van Dam Merrett, te verkrijgen. De kettingen zijn in specifieke kleuren te bestellen en worden dan op maat en naar wens gemaakt. Neem hier contact met haar op.

IMG_0239.JPG

 

Verkoop artikelen tijdens conferentie
Op 18 november heeft een delegatie van onze club de werkconferentie van Soroptimist in Veenendaal bezocht. Daar hebben we, tussen de workshops door, in onze stand artikelen verkocht. Vooral veel sjaals en wasknijperpoppetjes. De opbrengst: ruim 300 euro voor ons goede doel!

Conferentie Veenendaal.jpg

 

Filmmiddag 'Maudie'
Op 11 november om 14.30 uur hebben we met z'n allen in de Cinema Middelburg de Iers-Canadese film Maudie bekeken. De opbrengst was voor het goede doel.

Rondleidingen tijdens FAÇADE2017 in Middelburg
Van 14 juli t/m 5 november verzorgden leden van Soroptimist club Walcheren rondleidingen langs de kunstwerken van dit bijzondere contemporary art festival in Middelburg. De deelnemers kregen deskundige uitleg van een van onze enthousiaste gidsen. De gidsen stelden hun gehele honorarium, ruim € 5.000, beschikbaar aan het goede doel! 

2017 Facade gidsen 2.jpeg

 

Filmmiddag
In een uitverkochte zaal van Cinema Middelburg genoten onze Sorren en hun introducées van de gezellige filmmiddag. De opbrengst kwam geheel ten goede aan het goede doel.

Activiteiten in 2016

Zelfgemaakte engeltjes verkopen tijdens de kerstfair in Veere
Tijdens een avond vol creativiteit heeft een tiental leden kerstengeltjes gemaakt. Vervolgens hebben we die tijdens de kerstfair in Veere verkocht – geheel in stijl!

2016 Kerstfair Veere.jpg

 

Rommelroute Middelburg - wijk Dauwendaele
Alle leden ruimden hun zolders en leegden hun kelders. Het resultaat? Een overvolle, goed georganiseerde en ook nog eens smakelijke rommelmarkt tijdens de Rommelroute van wijk Dauwendaele in Middelburg op 10 september 2016. De fancy foodtruck van ons lid en gastvrouw van de dag stond te stralen met koffie, thee en vers gebakken taart. Voor herhaling vatbaar! De opbrengst van deze rommelmarkt gaat naar het Humanitas Kinderkamp Walcheren.

Rommelroute Sorren website.png