Coronacrisis….. Soroptimisten in actie!

clubImpuls.jpg

Sinds half maart 2020 zijn alle geplande activiteiten van onze soroptimistclubs stilgevallen of opgeschort. De Coronacrisis legt ook ons clubleven even stil. Maar niet voor lang…..
Clubs zijn al snel gaan bedenken wat er wél mogelijk is. En hoe we als soroptimisten, juist nu, betekenisvol kunnen zijn voor elkaar en voor onze directe omgeving. En daar komen vast verrassende, ontroerende en vooral betrokken acties uit voort.
Clubimpuls wil samen met het Algemeen Fonds deze acties zichtbaar maken, inspiratie bieden aan alle clubs en wellicht een impuls geven om ook in de eigen omgeving iets soortgelijks te gaan doen.

Klik hier (document openen via downloads) voor een eenvoudig format waarin je jullie unieke actie-in-coronatijd snel kunt beschrijven. Mail het naar Clubimpuls@soroptimist.nl  En wij zorgen voor verspreiding naar onze clubs.
Heb je geld nodig voor jullie acties rondom corona? Het Algemeen Fonds kan je daar bij helpen. Voor elke club die in actie komt is €500,- beschikbaar. Laat het geld niet op de plank liggen! 

ClubIMPULS verspreidt de binnengekomen ideeën via een nieuwsbrief, die naar alle clubsecretariaten wordt gestuurd. Klik hier voor de meest actuele nieuwsbrief.

Dank, veel dank en zorg goed voor elkaar!