- ALGEMEEN

- ACTIVITEITEN/FUNDRAISING

- DOCUMENTEN

- CONTACTADRES

 

Algemeen

Het jaarthema is dit jaar: Natuur-natuurlijk.

Activiteiten/Fundraising

Onze club heeft enkele langlopende en kortdurende lokale projecten. Door middel van fondswervingsacties brengen we daarvoor geld bij elkaar. Zo leverden we bv. een bijdrage aan het Blijf van Mijn Lijfhuis in Den Helder.

In het voorjaar werd er een modeshow georganiseerd waarin onze leden de hoofdrol speelden. De opbrengst ging naar 's Heerenloo, voor hun nieuw op te zetten " Boerderijdroom "

Acht leden hebben op 3 juni 40 kilometer gefiets tijdens de Rabobank sponsortocht en daarmee het project "My Book Buddy"gesteund.

Fietsen Bookbuddy.jpg

Tijdens NL Doet helpen we mee bij het schoonmaken van het Balgzand, en bij de activiteitenochtend voor bewoners van verpleeghuis Den Koogh.

Traditiegetrouw verzorgen de Interserviceclubs de catering tijdens het nazomerfeest 'Zomerdromen'. Soroptimistclub Den Helder De Razende Bol verkoopt zelfgebakken taarten en koffie en thee op deze romantische markt in Engelse stijl. Afgelopen keer kwam de opbrengst hiervan ten goede aan een rondvaart voor ouderen  tijdens Sail, een groot maritiem evenement afgelopen juni.

Zomerdromen.jpg

 

Tijdens deze Sail hielden we ook een loterij  ten bate van de KNRM. De hoofdprijs, een prachtige fiets, kon tijdens het evenement al opgehaald worden door de gelukkige winnares! 

IMG_8073.JPG

 

DOCUMENTEN

* Jaarverslag 2017

* Communicatieplan

 

CONTACTADRES

denhelderderazendebol@soroptimist.nl