Welkom!

Club Deventer bestaat uit vakvrouwen die zich willen inzetten voor elkaar en voor anderen. Dit laatste blijkt onder meer uit serviceprojecten waarbij vooral vrouwen en kinderen aandacht krijgen. Alle fondsenwervende activiteiten staan in het teken van de gekozen projecten.

Elf keer per jaar komen we, op of omstreeks de tiende van de maand bij elkaar. Op deze avonden wordt vaak een gastspreker uitgenodigd of houdt een van de leden een werk- of levensverhaal of een werkbezoek op locatie. Daarnaast organiseren we bijna iedere maand een informele activiteit, gaan we samen op stap. Ieder jaar wordt door de jongste leden een buitendag georganiseerd.

Orange the Wilhelminabrug

Maandag 25 november kleurde de Wilhelminabrug de hele dag oranje. Hiermee is ook in Deventer aandacht gevraagd voor Orange the World, een wereldwijde actie tegen geweld tegen vrouwen.

orange_the_wilhelminabrug_pinxten.jpg

 

Fundraising

Minimaal twee keer per jaar houden we een actie om fondsen voor een project van onze club te werven. De eerste zondag van augustus staan we met een kraam op de Deventer boekenmarkt.

Kinderhulp Dominicaanse Republiek

Voor het clubjaar 2019-2020 hebben wij ervoor gekozen de organisatie Kinderhulp Domicaanse Republiek te ondersteunen.

 

 

 

 

 

 

 

Contactadres: deventer@soroptimist.nl