The Feminization of Human Rights?

mensenrechten 1.jpg

ENG: Soroptimists are warmly welcomed to attend a panel "The Feminization of Human Rights?" which will take place on:

Friday, 13 March from 15:00-16:30 (reception to follow) at Utrecht University, Janskerkhof 2/3, Room 0.13. 

This (English spoken) event is jointly organized by the Netherlands Institute of Human Rights (SIM) and the Gender and Diversity Hub.  Prof. Alexandra Timmer, a specialist in non-discrimination law, will moderate and participants will include the Carla Atzema-Looman Chair in Human Rights Education Felisa Tibbitts, Prof. Rosemarie Buikema, Prof of Art, Culture and Diversity and Ineke Boerefijn, Coordinating Policy Advisor of the College voor de Rechten van de Mens. There is no need to register.

feminzation1.png

NL: Soroptimisten zijn van harte welkom om het panel "The feminization of Human Rights?" bij te wonen op:

Vrijdag, 13 maart aanstaande van 15.00-16.30 uur op de Universiteit van Utrecht, Janskerkhof 2/3, kamer 0.13.

Aansluitend aan het panel is er een receptie. Dit evenement is georganiseerd door het Nederlands Instituut van Human Rights (SIM) en het Gender and Diversity Hub. Het panel is in het Engels.

Professor Alexandra Timmer, een specialist in anti-discriminatie recht, is de moderator en de deelnemers van het panel zijn: Carla Atzema-Looman Leerstoel Mensenrechten Educatie Prof. Felisa Tibbitts, Prof. Rosemarie Buikema, Prof van Kunst, Cultuur en Diversiteit en Ineke Boerefijn, Coordinerend Beleidsadviseur van het College voor de Rechten van de Mens.

Aanmelden is niet nodig.