De Unie van Soroptimistclubs in Nederland, Suriname en Curaçao organiseert in het weekend van 14 t/m 16 september dit jaar de Europese Friendship Days in Leeuwarden, Culturele Hoofdstad van Europa.

school-for-justice-free-a-girl.jpg

We verwachten dit weekend zo’n 500 vrouwen uit heel Europa te ontvangen voor een internationaal congres met als thema Empowerment. Wij bieden een fantastisch programma met o.a. een paneldiscussie onder leiding van Evelijne Bruning bekend van The Hunger Project. In het panel zullen plaatsnemen Felisa Tibbitts (docent mensenrechten leerstoel Utrecht), Mariet Verhoef-Cohen, (SI president over Women, Water and Leadership), Koos Kingma, (docent International Development Management) en Henny Slegh, (medisch antropoloog) om samen met ons publiek een interactieve discussie voeren.

Naast ons doel om het mooie Leeuwarden en de prachtige provincie Friesland beter leren kennen, willen wij ook graag bijdragen aan een betere wereld. Hier kunt u ons mee helpen. Wij hebben hierbij twee doelen voor ogen:

1. Steunen van het project ‘School for Justice’ van de Stichting Free a Girl;
2. Onze binnenlandse en buitenlandse gasten attent maken op u, als interessant bedrijf in Nederland;

Free a Girl zet zich in om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeert de stichting in re-integratie van de slachtoffers door opvang, traumaverwerking, medische zorg, en onderwijs. ‘School for Justice’ is een baanbrekend initiatief van Free a Girl. Dit instituut leidt jonge vrouwen op tot bijvoorbeeld advocaat of officier van justitie. Het doel van de school is dat de straffeloosheid van de daders wordt aangepakt door het rechtssysteem van binnenuit te veranderen zodat er in de toekomst minder slachtoffers worden gemaakt en de meisjes die aan de opleiding deelnemen, een betere toekomst krijgen.
 

Help ons helpen, word vriend van FSDL90 en steun School for Justice!

Wilt u ons helpen om deze jonge vrouwen weer een toekomst te geven dan bieden wij verschillende mogelijkheden om dit fantastische doel te ondersteunen:

Sponsorpakket 1
€ 99,- uw Logo + Bedrijfsnaam met doorlink op de Soroptimisten Friendshipdays website, twitter, facebook, LinkedIn en gedurende het weekend in ppt presentatie;

• Sponsorpakket 2
€ 199,- als pakket 1 met bedrijfslogo op sponsordoek gedurende het hele weekend van 14-15-16 september a.s. zichtbaar op onze mooie locaties, oa Het Stadhouderlijk Hof te Leeuwarden;

• Sponsorpakket 3
€ 450,- als pakket 2 met bedrijfsfilm van 30 sec. getoond tijdens het weekend van 14-15-16 september a.s.;

• Advertentie in de jubileum editie van De Soroptimist. Oplage 3700 exemplaren in full color (glossy).
Verspreiding onder alle Nederlandse Soroptimisten, buitenlandse Soroptimisten, gasten en media.
€ 580,- 1/1 pagina A4
€ 305,- 1/2 pagina A4
€ 165,- 1/4 pagina A4
€ 60,- 1/6 pagina A4

• Productsponsoring (in natura)
Te denken valt aan een bijdrage aan de lunch of tijdens de pauzes, fotograaf, videograaf, drukwerk, vergaderlocatie, etc.

• Hoofdsponsor
€ ……….. Hierover gaan we graag samen met u in overleg.

Contactpersoon: 
Esther Aarse
Telefoon: 06-10133801
E-mail: fsdl90@soroptimist.nl

Sponsorbrief

FSDL90 flyer