• School for Justice

  Waterland Alphen aan den Rijn Lisse-Bollenstreek

  Op 6 april is een universiteitsproject in India (Mumbai) “School for Justice” gestart. Dit unieke en baanbrekende goede doel wordt inmiddels al door minimaal 8 clubs in Nederland ondersteund en het aantal groeit!

 • Free a Girl

  Waterland Alphen aan den Rijn

  ‘Free a Girl’ zet zich in om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen.

 • Investeer in jezelf of in de ontwikkeling van jonge vrouwen uit je omgeving

  Internationaal Mentoring Programma voor jonge ambitieuze vrouwen gericht op persoonlijke ontwikkeling. BeNeLux Mentoring programma (9mnd) voor jonge vrouwen aan het begin van hun loopbaan.

 • AFRIpads foundation

  De Bilt-Bilthoven

  Door menstruatie is er veel schooluitval onder meisjes in ontwikkelingslanden. AFRIpads Foundation zamelt geld in om wasbaar maandverband, in Oeganda geproduceerd, te distribueren in gebieden met extreme armoede en de schooluitval te reduceren.

 • My Book Buddy

  Bennekom & Beekdal

  My Book Buddy is een project getrokken door SIE, waarbij scholen worden voorzien van boekenkasten inclusief lokaal gemaakte boeken, kinderen een boekentas krijgen en docenten het opzetten van een eenvoudig boekenuitleensysteem leren.

 • Soroptimist Film Festival voor Kinderen in Assen e.o.

  Assen

  Vanaf 7 februari 2017 wordt voor de 9e keer het Soroptimist Filmfestival voor Kinderen plaats en dit keer in Assen. Naar verwachting ruim 8.000 kinderen van groep 5 t/m 8 zullen op 14 verschillende locaties in Noord-Nederland gratis een film gaan ...

 • Stichting Leergeld Breda

  Breda

  Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Via 95 lokale Leer...

 • Tanzania, Tufikiriane

  Lisse-Bollenstreek

  Stichting Tufikiriane – “Wij denken aan elkaar”, helpt kinderen uit het dorpje Bwambo in Tanzania aan onderwijs. De doelgroep is: weeskinderen en arme kinderen. Via een opleiding voor één kind, gevolgd door een baan wordt het hele gezin geholpen.

 • Stichting CuCu

  Lisse-Bollenstreek

  Stichting CuCu - geef kinderen een kans. De Stichting zoekt en sponsort projecten in derdewereldlanden die het leven van kinderen kunnen verbeteren, omdat alle kinderen onderwijs en zorg verdienen. Zij geven kansarme kinderen een kansrijke toekomst.

 • FilmFestival voor Kinderen in Groningen

  Groningen-Oost dubbel

  Geld genereren om een jaarlijkse Film Festivaldag voor Kinderen in Groningen te kunnen organiseren